Fredag

YES! Äntligen var sista dagen med prov över! Hade svenska prov idag och Hk ``prov´´ de va som inte riktigt ett prov.
Men på svenska gick de endå ganska bra, de var inte så jätte svårt. Och så hade vi sista idrotten också , efter att vi hade haft kanske halva lektionen fick vi gå och bada om vi ville. Jag, Louice, Johanna, Julia och Majja gick ner till Burträsket. Sen sprang vi ut i vattnet. Fast de var bara jag och Louice som doppade huvet, dom andra bara kroppen. De va faktisk ganska skönt efter ett lite tag. Så nu har vaqr gjort ``Först doppet´´.

Snart ska jag och träffa Louice, för då ska vi fara och köpa pizza och godis till i kväll, för Louice ska sova här. Kommer nog att bli kul.


Hare bäst!





Onsdag

Nu var onsdagen över, den gick hyfsat snabbt. Vi hade bara 4 lektioner så. Först hade vi teknik, sen Idrott, Fysik prov och sist spanska. På idrotten spelade vi brännboll och fotbolls-brännboll. De gick sämst på fotbolls-brännbollen, men då gick de mycket bättre på vanliga brännbollen :). Och fysik provet gick inte bra, de känndes jätte dåligt.

Efter skolan gick jag hem till mamma och åt mat och sånt, sen skjutsade Louice pappa mig och hon till stan, för vi skulle ha extra träning på dansen. De gick endå ganska bra, vi kommer frammåt i alla fall. Och vi frixade kläder och de till uppvisningen, vi ska ha svarta byxor med hängslen, vit skjorta, kanske slips ( de får man välja ) och sen ska vi ha hatt och jag och Louice ska ha KNALL ROSA hattar ;)! haha de kommer att se skit kul ut.

Nu kommer jag inte på  nått mer att skriva om jag skriver mer i morgon.

Hare bäst!




Tisdag

Nu var ytterligre en dag över, och en dag närmare  skolavsluningen ca 2 veckor kvar ungefär, och nu är de ju sista veckan med prov och sånt och de känns skit bra :)!
 Idag så  gick de skit segt på skolan  7 lektionen och 5 minuters raster mellan varje lektion och en lunch rast på 30 minuter! De är jävligt drygt.
I alla fall så vare dans efter skolan  så åkte med bussen in, och dansade. Och åkte hem kvart i 7.
Och i morgon är de extra träning på dansen i 2 timmar, fast nu ska vi vara på musik skolan och dansa där. Så vi får hoppas de går bra i morgon, för nu är de inte länge kvar tills uppvisningen. Nu på söndag är de genrep och nästa fredag med , och sen på söndan är de uppvisning på kl 14 och 18 :)!

Nu ska jag snart gå och duscha och sen måste jag plugga till fysik provet till i morgon, de kommer inte att gå bra.



Hare bäst!




Måndag

Nu var måndagen över, den gick ganska snabbt. På metors-stunden berättade Lennart och Katarina att vi skulle inte behöva ha varken svenska eller engelska idag :D! Så vi skulle få sluta 13.05 :D! Sen kom jag och Louice på att vi ville fara till stan, så jag och hon gick och frågade om vi kunde få sluta efter lunch och de fick vi. Så vi slapp bilden med :)!

Vi for med 12 bussen in till stan och var framme just före 1. Och vi kollade efter lite examens kläder till Louice, och lite andra kläder. Efter att vi hade gått till kanske kl 4 gick vi och åt mat på dallas. I alla fall så hittade jag en del grejer.

Jag köpte:

• En stor shorta. Som var blå och vit randig
• Ett vitt skärp med resår. Som man kan ha i midjan
• Ett par svarta shorts
• Ett par svarta skor ( Race Marine )


Här kommer lite bilder :)

 






Vad tycker ni :)?


Söndag, Mors-dag

Idag är de ju mors-dag så jag och mina små syskon kommer att fara till mamma en stund och äta tårta och sånt, sen ska vi fara tillbaka till pappa igen. Och då blir de god mat, KRÄFTER :D!
Fast de är först efter att Adam och Anton har spelat klart fotbolls matcherna.

I alla fall så var de ju Melodifestivalen igår och jag och Louice satt och såg på de med Anton, och han hade gjort en flagga där de stod ``Heja sverje´´ med bakåt vända j:n.
Men jag tror inte de hjälpte så mycket me den flaggan om jag ska vara ärlig de , de vart ju en FLOPP för sverige. Jag trodde de skulle gå mycket bättre, men tydligen inte. Ryssland vann ju och de var vell lite sådär , jag tycker inte den var så speciellt bra om jag ska vara ärlig. Men men, de är ju kul för dom i alla fall.

Senare idag kanske de blir att fara till btk och träffa Vera :), får se om jag hinner och de, och hur de går med bussar och sånt, men skulle tro att de går bra :) Nu ska jag inte skriva mer.


Hare bäst!


None
De är ju mors-dag så  :)


Lördag

Igår var de gårds avslutning på ug. De va vell ganska kul, de varierade lite. Vi skulle paddla kanot till Svart tjärn, de gick vell ganska hyfsat jag och Louice for inte i vattnet i alla fall ;)!
Men när de bara var en liten bit kvar vände jag mig till Louice och sa: -De skulle inte förvåna mig om Jessica och Johanna for i vattnet.
Då tog de ca 5 sekunder, då vände jag mig och och så välder deras kanot så dom far i vattnet ! HAHA , de såg ganska kul ut. Men de gick bra i alla fall, så de första dom fick göra var att byta kläder. ;) Sen skulle vi sätta upp tältet, sen vart de sammarbets övningar, de va faktist ganska kul :) Jag och Johanna gick ut och gick några gånger en bit bort, de va ganska skönt att bara gå och prata om typ allt. Louice följde en gång också , sen andra gången vände Jessica och Louice efter en stund de vart så kallt. Men jag och Johanna fortsatte en bit till :)
Vi gick och la oss vid 2 kanske och la oss och pratade med dom andra i tältet, sen försökte vi sova vid 3 så vi somnad just efter de. Sen väckte dom oss vid 7 tiden igen, för att vi skulle plocka ihop våra grejer. Så jag kom hem just efter 8 på morgon.

När jag komme hem hoppade jag in i duschen, sen gick jag upp och gjorde mig klar och följde med pappa till stan och handlade, de vart inte så länge där, för pappa skulle bort vid halv 12. Så i kväll ska jag vara barnvakt till Anton, får vell se hur de kommer gå. De brukar sluta med att han sitter och surar för att vi har båkat, för att HAN inte lyssnar. Men men, han man små syskon så har man. Vi ska se på Melodi festivalen och käka god saker, och hejja på sverige, Anton tänkte göra en sverige flagga sa han.

För övrigt har de inte hänt speciellt mycker för utom att jag va i stan, men de va ju som inte heller så speciellt.
Men känner mig lite trött och jag ``dum´´, så de kanske inte är den bästa dagens jag varit med om. Men men alla dagar kan inte vara bra.

Men nu ska jag föra över bilderna från igår jag slänger in några bilder sen :)


Hare bäst!


Jag lovade ju att jag skulle lägga in lite bilder från igår, och här kommer dom :)

   
  

Torsdag

Skola idag igen. Idag var de so prov, och de gick inte bra! De känndes jätte dåligt, de va typ inget av de man pluggade på.
På lång rasten gick jag, Johanna och Louice och köpte mjukgalss :)
Sen var de elevens val så jag och Louice skulle vara på fritids igen. När vi satt och spelade så kom de några tjejer och frågade om vi kunde leka skola med dom, så vi skulle leka fröknar och skulle göra nått matte bland som dom skulle svara på. Sen for vi hem.

Och i kväll kommer jag måsta plugga till engelska provet i morgon och pack inför morgon då jag ska fara på ug avslutning och paddla kanot och sånt, de kommer nog blir skit kul tror jag men jag vet inte hur de kommer gå med paddlingen ;)


Hare bäst!


Finn ett fel?  :) Finn ett fel :)?


Onsdag

Idag har de inte hänt så mycket. Vi hade idrott på skolan idag, fotboll. Och fotboll måste seriöst vara den tråkigaste sporten man kan hålla på med! De är så jälva tråkigt, och jag suger får bajs på de också! Jag och Louice skulle göra övningarna tillsammans och hur de gick bör helst inte nämnas...
I alla fall kom Jessica till skolan vid lunch, hon komme hem från Turkiet i morse nån gång tror jag. Så då fick vi träffa hon igen. Sen var de dags för spanska lektion. Eller ja, spanska vet jag vell inte om de var, snarare PrataOmSol-BrirttsGamlaFöretags lektion. Vi satt bara och pratade om vad Sol-Britt hade jobbat med förut och massa sånt, inte ett enda spanskt ord, HAHAHA!

Sen for jag hem till mamma och packade mina grejer för att jag skulle till pappa. Så nu sitter jag hos han , och ska snart plugga till so provet i morgon de kommer att går skit dåligt, de är så jävla mycket att plugga till och allt är typ så svårt, för jag kan inte ett piss :/

Nu ska jag gå och plugga.


Hare bäst!



Tisdag

Idag har de vart som vanligt, skola och haft tråkigt typ.
Efter skolan så for jag med bussen till stan på street-dancen, de är inte länge kvar tills de är uppvisning. Och jag kan typ inte dansen som jag och en till tjej ska göra, fast den är inte så lång så jag får vell träna så att jag lär mig den :) Vi kommer kanske att få ha en extra träning på söndag kanske, men de är inte säkert.

Nu ska jag gå och sätta upp en hylla, skriver mer i morgon :)

Hare bäst!

 80 dagar kvar!! :)


Måndag

 Idag har de varit som alla andra dagar de har inte hänt nått speciellt, typ.
I kväll blir de att fara på ug och spela  . Sen måste jag plugga lite engelska läxa tills i morgon men de är inte mycket bara 7 glosor !!!!!! :D
Sen bestämde vi idag att vi skulle få flytta engelska provet tills på fredag, så då slipper man plugga på både engelskan och so:n till samma dag , och de är super! Slipper sitta typ hela onsdagen och plugga.
I morgon är de dans så ska in till stan efter skolan. De börjar dra ihop sig nu till ``showen´´ eller vad man ska kalla de. Genrep 1 och 6 Juni. Fyller år den 5 Juni, sen söndagen den 8 äre uppvisning. Kommer endå att bli kul, men jag är rädd att jag kommer att göra bort mig, som jag alltid ska göra. Men men de får man leva med.

På fredag-lördag blir de nog förhoppnings vis att fara me ug och paddla och sova nån stan i tält, vars vet jag inte. Men de kommer nog bli ganska kul tror jag :).

Sen på lördag blir de att kanske fara till stan, kanske med Louice vi får se. Vet inte hur länge de tar me den där ug saken på fredag-lördag håller på. Annars blir  de nästa vecka :)!

Kanske skriver mer sen vi får se.

Hare bäst!




Söndag

Nu är helgen över, och de känns piss. Så är de skola i morgon sen på kvällen ska jag och spela.  
I alla fall helgen har vell varit ganska okej, varit me Louice i fredags och lite igår på kvällen, sen har jag inte gjort nått speciellt egentligen.
Idag är de tänkt att jag ska fara till pappa men jag funderar på att kanske stanna här hos mamma tills på onsdag för jag kommer att måsta plugga tills so och engelska provet på torsdag, för jag kommer inte att klara de om jag bara tränar på onsdag som jag brukar. Plus att jag har spelning i morgon och dans på tisdag.

Nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva kanske skiver mer sen, vi får se.

Hare bäst!


Fredag

Idag är de äntligen fredag, och hela veckan har gått jätte sagta.
Jag hann inte skriva nått igår jag höll på att städa, men de hände inte så mycket igår, förutom när jag var på fritids på elevens val. Min lill kusin Johanna ville spela ett spel och just när vi skulle plocka fram de kom hennes mamma och hon blev jätte ledsen och börja grina jätte mycket. Men jag sa att vi spelar nästa vecka i stället, då blev hon lite gladare :)

Så nu på ett tag så ska Louice komma hit så ska vi laga mat de blir tacos och sen blir de att göra äppel paj och kanske nått mer vi får se. Så ska vi se på tv och de så de blir vell kul antar jag :) Nu ska jag sluta skriva ska prata lite me Louice i telefon.

Hare bäst!

image36

Onsdag

Jag hann inte skriva något igår, men de hände inte så mycket va på dans och sen hände de inte så mycket mer.

Idag så var de skola och de gick ganska fort för de va koft dag, hade bara 4 lektioner. Och ingen av dom är speciellt dryg så de gick fort.
Så nu sitter jag hemma och drygar vid datorn, ska vell äta snart antar jag. Senare i kväll blir de att se på final i Top modell :)! Sen vet jag inte så mycket mer.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.

Hare bäst!



Äntligen

Igår kom mina kläder som jag hade beställt från halens :)
Jag har testat dom , och jag kommer behålla allt :)  Så där rök 550 kr till så nu är jag skylldig mamma 1000 kr. Inte så bra, men då var de ju bra att jag fick pengar i konfa present.
I alla fall här kommer bilderna på de jag köpt

 bekini, den tyckte jag nog mäst om av de jag beställde :)

 Cardigan till skolavslutningen

+ ett par vita, till skolavslutningen

Måndag

Den här dagen har vell varit som alla andra dagar. Inte så jobbig och så. På skolan hade vi mycker raster, så jag och Louice gick och köpte glass och lite godis.
Efter att jag ätit middag gick jag och Louice och hämtade våra kakor och godis burkar som vi ska sälja för att få in pengar till våran klass kassa, vill nån köpa av mig (A)?
Efter de for  jag och Louice och spelade lite på ug och typ satt vid datorn. Sen när jag skulle fara hem, ställde jag mig ute vid badhuset för att jag skulle vänta på mamma ( som skulle komm kl 9). Men hon kom ju aldrig jag stod där i över en kvar och var på väg att frysa arslet av mig, så jag började gå hem i stället sen när jag kommer hem så säger mamma att hon ``glömt´´ titta på klockan. Så jag va inte på så bra humör ;)

I alla fall så blir de att fara till stan efter skolan på dans, sen får vi vell se vad jag gör efter de. Men nu ska jag typ gå och lägga mig.

Hare bäst!


image25

Söndag

Jag har inte hunnit skirva så mycket i helgen, eller jag har ju inte skrivit nått ;)
Men jag tänkte berätta lite nu. I helgen har de varit konfa både lördag och söndag. På lördagen var de ``redovisningen´´ och själva konfirmationen. Så då vart de presenter jag fick pengar, en tavla, plattångs medel, blommor och ännu mera pengar sen fick jag lite prydnads saker också här kommer en bild  Har ingen bild på tavlan men de kommer kanske senare i veckan. I alla fall de gick bra på redovisningen, jag och Louice skulle vara berättare i ett drama. Men de gick faktist ganska bra , jag läste inte fel och jag kolla upp från papperet :)
Senare på kvällen efter att vi ätit middag for jag mer till btk för att träffa Louice vi skulle köpa godis och sen fara hem till mig och sova och se på tv :) 

Sen idag var de dags att vara till kyrkan igen och ta nattvarden (vinet smakade skit). Sen gick vi till försammlings hemmet och fika tårta sen for vi hem.

Så nu sitter jag och väntar hos pappa på att mamma ska komma och hämta oss hon kommer på ca 30 minuter, så blir de att fara dit i en vecka.

Tänkte slänga in lite bilder från i helgen, här kommer dom :)



 
Jag orkar inte lägga upp alla bilder, men jag tror de där räcker :)

Hare bäst!


image23


Fredag

Nu är de fredag, och hela skol veckan är över. Veckan har vell varit sådär inte den bästa kanske.

Sen har de ju inte varit så bra väder heller, idag va de sol på morgonen men nu äre nästan ingen sol och de blåser OCH REGNAR!

I morgon är de i alla fall Konfa ``avslutning´´, sen nattvarden på söndag. I morgon är de i alla fall redovisning, sång och fotografering mm :) Så då kommer släckten :)! Så ska vi fara hem till pappa och fika efter att vi varit i kyrkan.

Senare i kväll blir de att baka kladd-kaka för jag hann inte igår. Städade mitt rum nästan hela kvällen :}

Så de blir att baka de i kväll, sen tänkte jag även baka en äppel paj :) Får vell hoppas de går som planerat ;).

Nu ska jag sluta skriva, kanske skriver mer i kväll vi får se :)



Hare bäst!

image20


Torsdag

Idag var de skola som vanligt. De hände vell inte så där jätte mycket. När vi hade lång rast gick jag, Louice, Johanna och Julia på badhuset och köpte mentos (A)! Sen på elevens val var jag och Louice på fritids. Jag satt och pratade och lekte med min kusin nästan hela tiden och vi ritade och skrattade, och hon sjöng en sång som hon har kommit på själv på engelska :O!  Man kan inte låta bli att gilla de lilla charmtrollet :)<3!

I kväll ska jag typ inte göra så mycket ska kanske se på tv, om jag hinner. För jag måste städa mitt rum också. Sen hade jag tänkt hinna baka kladd-kaka också :)
Får se vad jag hinner, nu ska jag inte skriva mer. Skriver i morgon :)

Hare bäst!

image19


Onsdag

Nu har den skol dagen gått. De vart lite prat på morgonen om de som hände igår. Jag är glad att Du pratade med din mamma om de, hon förstår! ( nämner inga namn eftersom jag inte vet om hon vill )
Dagen har vell varit för övrigt lite så där har vart lite ledsen men försökt att inte visa de på utsidan, men går fan inte att tänka på så mycket annat de går bara inte! Pratat lite med en av mina kompisar om de, då känndes de lite bättre, men inte mycket. Ska berätta för de andra när jag får ett bra tillfälle.

Just efter 5 dag är de genrep på konfan till på lördag, de håller på till 8.
Sen ska jag hem igen och se på tv, och göra lite läxa. Nu ska jag inte skriva nått mer, skriver mer i morgon.

image17

Tisdag

Idag har de vell inte varit den bästa dagen i mitt liv kan jag ju säga. Men de som hände på matte lektionen tror jag var ganska bra för oss alla! så känner jag i alla fall, vet inte vad ni andra tycker.
De är inte kul när en kompis mår dåligt de tror jag alla vet och känner. Men de kanske lättade lite att vi pratade lite idag, nu vet vi hur de ligger till. Och vi försöker verkligen förstå hur de är. Jag hoppas de blir bättre, och jag önskar att jag kunde göra nått. Men jag är inte så säker på att de går att göra mer än att stötta dig!<3
Jag känner att de har gått för långt, de ska inte behöva vara så här!<3

Och inte nog de de så fick jag höra ännu mera ledsna saker, men jag väljer att inte skriva de här. De är lite mer personliga saker, och vet fortfarande hur de blir. ;(!
De ska bara hända tråkiga saker, när kommer de roliga?!

image7

Måndag

Nu har skolan börjat igen . Och de var lika tråkigt som vanligt. På lång rasten gick jag, Johanna, Majja, Louice, Julia och Jessica och köpte mjukglass som vanligt.
Men nu är de inte så speciellt länge kvar till sommar lovet ca 30 skoldagar, sen blir de sommar lov :D! Och i slutet av sommar lovet bär de av till Turkiet med Louice och vara där i 2 veckor :D!!! Idag är de 95 dagar kvar, de är inte så länge som man jämför med att vi började räkna då de var 211 dagar kvar ;) Efter att skolan hade slutat gick jag hem till mamma för att kolla till kissen.  Sen hann jag bara äta sen skulle jag i väg på konfa från 5 till halv 9 på kvällen, så vi har fått testa ut vilka kåpor och de vi ska ha på lördag och söndag. Snart äre över bara onsdag, lördag och söndag sen äre klart! Så himla skönt :D !!!!!!!! Sen gick jag hem till Lena för att jag skulle åka med han hem, han var där och målade nån himla ute soffa. Men då frågade Lena om jag ville ha en vit klänning som Nadja hade fått men aldrig hade använt (prislappen satt kvar), så jag fick ta hem den och testa om jag ville ha den. Så när jag kom hem testade jag den :)
Den var lite genomskinlig men de är bara att ha nått vitt under så går de bra. Den var faktist ganska fin tycker jag, de ända som var kanske lite fel var att de var en lång klänning. Så jag vet inte om jag kommer att använda den så ofta men nån gång när jag ska vara lite finare antar jag :) Den var bara vit och väldigt enkel.

I morgon så blir det att fara till stan efter skolan med bussen, för jag ska på dans lektion. :) Sen blir de hem och plugga till spanska provet som är på onsdag. Men nu ska jag gå och kolla lite på tv, så jag skriver kanske mer i morgon om jag hinner :)

Hare bäst!

image15

Lördag

Jag glömde skriva att jag har beställt lite kläder till skolavslutningen. Och en bekini :)
Här kommer lite bilder :)

2 par leggings ett par svarta och ett par vita :)

 1 cardingan i vitt som jag ska ha på min klänning på skolavslutningen :)

 Och sen 1 bekini :)

 Så vad tycker ni? :)


Lördag

Idag har jag varit med Louice och köpt mjukglass :)! Sen efter de for vi hem till mig och hoppa studsmatta.
Sen lite senare komme Elina hit. Så hon ska sova här eftersom hennes föräldrar är borta på Ikea i Happaranda. Så vi ska vell hitta på nått senare. 

 Har juat varit och ätit grillat!! så jävla gott! Speciellt när de är så varmt ute :)
Senare i kväll ska vi se på lite tv och kanske film :)

Nu ska jag inte skriva mer, skriver i morgon.


Hare bäst!



image11
Bilden tagen av mig på Valborgs :)


Fredag

Idag har jag varit i stan med mamma för vi skulle kolla om skor till konfa avslutningen nästa helg. Äntligen äre snart slut! :D
Till slut hittade jag ett par skor. De vart ett par vita skor i läder. Som jag fick av Famme som hon betalade här kommer en bild    

Sen gick  jag på gina och hittade en klänning till examen så här såg den ut på :)

 
Nu hiner jag inte skriva så mycket mer, skriver mer i morgon :)

Hare bäst!


yesterday

De va verkligen skit kul igår jag orakar inte skriva allt som hände, men de va skit kul.
De va lite synd att Julia for hem men, hon hann ju vara med en stund :) Skriver lite mer i morgon om vad vi gjorde :)


image7



Nu ska jag gå ner och se på tv, så jag hinner inte skriva mer :)



Hare bäst!


RSS 2.0