Lördag 31 oktober ( mobilbloggar )

Hallåhallå! Jag skrev inget igår. Anledningen till det är att Josef följde med mig hem efter dansen i torsdags, och han här stannat tills idag. Nu sitter jag i alla fall i bilen på väg till stan för att träffa upp Majja i stan, och sen ska vi träffa upp några till tjejer från klassen. Ska vell säkert äta eller nått sånt, och sen ska vi dra oss hem till Amanda för att göra oss klara. Klassen kommer vell säkert att rulla in med tiden. Ska bli kul att träffas igen. Han faktiskt hunnit sakna klassen även fast det var ca 1 vecka sen jag träffade dom senast ;)! Är ju utklädnad också, så ska bli kul att se om det är många som klätt ut sig;)! Jag uppdaterar imorgon, och det kanske blir några bilder om jag orkar. :-) HA EN BRA KVÄLL!!

Torsdag 29 oktober

Ännu en dag har gått, och jag har inte gjort någonting. Det enda jag har gjort är att sovit bort halva dagen, ätit och gjort en ny design till Emma. Så det har varit ännu en meningslös dag!

Ikväll ska jag i alla fall göra lite annat. Ska på streetdance. Och det har slagit mig att det är inte länge kvar tills dansuppvinsningen, och jag börjar bli förkyld! Not good, not good at all...


Onsdag 28 oktober

Orkade inte uppdatera någe mer igår. Bion igår var jättebra! Jag kan ju inte påstå att det var helt fel och sitta och mysas med världens sötaste pojke under tiden heller ;)
Nu är det ju inte så länge kvar heller tills den tredje filmen kommer ut, och jag och mamma har redan planerat att fara och se den tillsammans ;)!

Skulle ju egentligen jobba igår efter bion med det blev så sent när vi kom hem så jag ska jobba idag istället.
Så när jag kom hem så la jag mig i sängen och såg Dirty Dancing 2. Helt okej film, men jag tycker den är långt ifrån lika bra som första filmen.

Har nästan nyss käkat lunch. Och funderar nu på att ta en glass och ett glas med varm choklad och lägga mig och sätta igång en film :)



Förmodligen kommer dom flesta av er att tycka låten är tråkig, men lyssna några gånger ska ni se att den blir bra.

Tisdag 27 oktober (mobilbloggar)

Hallåhallå! Min lillebror kom nyss och tog datorn av mig, så det blir att mobilblogga. Steg upp ur sängen för ca 1 timme sedan, så har bara hunnit äta lite. Ska snart gå och duscha och sen göra mig klar för att fara iväg till stan. Ska dit och se bio med Josef och familjen. Eller ja, jag och Josef ska se en film och resten ska se en annan film. Vi ska i alla fall se "Flickan som lekte med elden". Tror den är riktigt bra, med tanke på att första filmen var super! Nej nu ska jag gå och leta från kläder och sen duscha. Kanske uppdaterar mer sen :)!

Måndag 25 oktober

Hallåhallå!
Ny vecka idag då, och kommer bli en väldigt lugn sådan också med take på att det är lov =D!
Har inte hunnit med så mycket än så länge. Men ska snart hoppa i i duschen och göra mig klar och sånt där. Sen hade jag tänkt försöka ta mig ut och se om det finns något kul att fota, var ett tag sen nu.

Annars kommer jag nog inte göra så mycket idag, kanske se någon film och bara ta det lugnt :)


Söndag 25 oktober

Söndag idag, och i vanliga fall brukar det vara bland de sämsta dagarna, men inte idag! Känns ganska skönt med tanke på att det är en hel vecka kvar av lovet! Inte helt fel ;)

Idag har jag i varje fall inte gjort så mycket, har legat och degat i soffan en hel del och grejsat på min nya mobil, och redigerat en del bilder. Men jag har även hunnit med att städa mitt rum så det ser något finare ut.
Funderar nu på att kanske gå och fika och sedan lägga mig i sängen och sätta igång en film :)



YEES!

Äntligen efter lång väntan har jag fått en ny mobil!


Fredag 23 oktober

Fredag idag och det är sista dagen innan lovet! Känns bråde bra och dåligt. Ska bli skönt att få sova ut på dagarna ;)!

Fick en ganska bra start på dagen. Har engelska nu och vi är utan lärare, och alla i MP1 jobbar för fulla muggar med grammar in action.....i alla fall nästan ;)
Har även turen att sluta klockan 12 idag, så antingen så åker jag hem 13.05 eller så stannar jag och går på stan ett tag och väntar på Josef.

Nu slutar min lektion så hinner inte skriva mer!


Torsdag 22 oktober

Blev ingen uppdatering igår eftersom att Josef följde med mig hem efter skolan och stannade tills idag.
Min dag var ingen höjdare kan jag ju tala om, jag var TPL så in i fan. Märkte även senare att folk i min omgivning också kände likadant, tex Majjs bajjs och Kalrus bananus. Hade turen att det vände lite senare på kvällen.

Och idag om man nu bortser från att jag var trött som fan, så har vell dagen varit ganska okej. Slapp engelskan och delar av matten för att estetarna hade teater eller nått.
Ska i alla fall och dansa nu ikväll och sen ska jag vell gå och sova.

Orkar inte skriva mer.


Tisdag 20 oktober

Idag har varit en sån här dag då man är ganska så TPL. Värst var mogonen, mitt morgonhumör är inte det bästa. Och när jag kom på skolan märkte jag att jag inte var den enda som var TPL.
Ska inte klaga fick i alla fall sluta tidigt idag.

Ikväll ska jag iväg och jobba, ska fara direkt efter jag har ätit. Sen blir det vell att göra en tidig kväll så att jag inte avlider imorgon!


Detta gillas skarpt av MP1

Make it happend

Hann inte skriva igår då jag kom hem, for till pappa direkt och hade tv-kväll.

Men jag kan inte säga mycket mer än att min helg har varit SÅ JÄVLA BRA! Nog visste jag att den skulle bli bra, men har endå överträffat alla förväntningar.
Helgen började med att vi tjejer i MP1 träffades på stan och gick och käkade på Dallas. När vi alla var mätta i magen for vi vidare till Coop för att köpa mer gott, och även hinna skrämma slag på halva Skellefteå. Eller ja, de som var på Coop just då ;)! Tog bussen till Amandas place och fortsatte med våran tjejkväll med att se Idol.
Men efter att inte ens halva Idol har gått, så får vi pojkbesök på våran tjejkväll. Och det var inte det lättaste att få iväg pöjkarna sen heller, men tillsist så for dom, och då började det riktiga tjejsnacket! Kvällen var verkligen super, och hoppas att det kommer att göras om :)!

Vaknade upp hos Eva på lördagsmorgon och gjorde mig klar och for till Amanda igen och träffade upp några av tjejerna där och sen begav vi oss till stan för att kolla på Railjam.
Var kul att titta, enda nackdelen var att jag höll på att frysa röven av mig, så jag stannade inte lika länge som det var tänkt.
Tog bussen till Josef, och stannade där över natten.

Nu är i alla fall helgen över och en ny vecka har börjat. Fick en bra början också :)!
Nu tänkte jag inte skriva så mycket mer, utan jag tänkte avsluta med lite bilder från i helgen :)!

  
  
 













 


HELG!

Det här kommer förmodligen bli den sista uppdateringen innan söndag, för jag kommer att vara borta hela helgen.
Ikväll så är det tjejkväll med tjejerna i MP1. Imorgon så ska vi och se på railjam och sen så ska jag iväg till Josef!

Det känns som att det här kommer att bli en super helg!!

HA EN BRA HELG!


Torsdag 15 oktober

Haha jag vet, min uppdatering är i botten XD!
Men jag har dels inte haft tid och jag har ibland inte orkat heller. Har inte hänt direkt jättemycket när jag inte skrivit. Jag haar vell hunnit med litegranna i alla fall jag har klippt mig, glömt mina idrottsskor på skolan, försovit mig så jag missade NK-provet, glömt mobilen med skåpnyckeln på bussen.

NK-provet gjorde jag idag, och det gick vell ganska hyfsat. Hann gå och köpa ett knäskydd så nu hoppas jag det går bättre att dansa ikväll!

Den här veckan är ju snart så gott som borta, och jag ser vekligen framemot en super helg som imorgon börjar med tjejkväll med tjejerna i klassen. Och kommer sedan fortsätta super!

Orkar inte skriva med just nu, skriver kanske imorgon :)!

Blogg.se dampar och jag kan inte ladda upp några bilder.


Söndag 11 Oktober

Hallåhallå!
Sista dagen för denna vecka och imorgon är det skola igen. Och inte nog med det ska klippa mig imorgon efter skolan också =D! ÄNTLIGEN!
Så nu ska det nötta bort.

Just nu sitter jag och kollar runt i bloggar och sånt där, och väntar på att jag ska få fara hem till mamma.
Kvällen kommer att bestå av lite pluggande inför provet på tisdag, och sen en hel del tv. Men ska även försöka ta mig i säng tidigt.

Bad day

Humöret är nästan i botten. Tänker inte sitta och skriva massa emo grejer.
Så inlägget blir inte längre, skriver imorgon.


Du vet hur du ska ändra texten gumman

Lyckat!

Fick åter igen , INGEN bra start på dagen..! FÖRSOV MIG IGEN, precis som förra veckan, och har inte med mig några gympakläder! Jävla bajs! Fick alltså stå och blåsa håret samtidigt som jag ät frukost.
Det enda som är bra är att jag hann med bussen..

Sitter i alla fall på skolan nu och har engelska. Så jag kanske borde börja koncentrera mig på vad jag ska göra!

Ha en bra dag!


Miss you...

Torsdag 8 Oktober

Hallåhallå!
Kom hem från skolan för ett tag sen. Dagen har varit upp och ner kan jag ju säga. Klassfesten som skulle vara imorgon, blir inte av... Lite synd för jag såg framemot de.

Har streetdance lite senare ikväll, och hur det kommer att gå har jag ingen aning om. Sist körde vi en hel del locking och det resulterade i ett fett blåmärke på knäet som inte försvunnit än, och att knäet vart åt helvette och ville inte göra som jag ville!

Eftersom att det är den 8:de idag så betyder det att jag och Josef varit tillsammans i en till månad, och just nu hamnar vi på 11 månader!


11 MÅNADER♥

KLASSBLOGG!

Kom hem från skolan för ca 30-40 minuter sedan efter en bra dag med klassen, as usual!
Men idag har det hänt någe stort, vi har öppnat en klassblogg! Kommer att ha kvar den här bloggen också, men jag hoppas ni läsare följer andra bloggen också ;)!

Bloggens namn är så fräsigt som mpwhatup.blogg.se




Tisdag 6 Oktober

Hallåhallå!
Blev inget skriver igår för Josef följde mig hem efter skolan och då hade jag ingen lust att skriva.
Men gårdagen var toppen! Höjdpunkterna var nog medieproduktionen då jag gick omkring med monstermasken som jag har när vi spelar in filmen. Och sen när Ida överreagerade just efter skolan och började skrika på Josef i telefonen. Nog för att hon trodde det var Lisa men ;)!

Den här dagen har också varit helt okej, hade bad idag för första och enda gången för den här terminen. Och slutade kring 13.40 ;)!
Så jag är hemma nu och kommer vara det tills jag ska fara och jobba lite senare. Känner mig inte så jätte peppad just nu... Och förövrigt har jag faktiskt namnsdag idag :)!


Söndag 4 Oktober

Söndag idag och sista dagen för den här veckan. Skrev inget igår eftersom jag hade Josse här.
Hon har ju varit här hele helgen, och hon for hem mot Stockholm för ca 2 timmar sedan.
Har haft en jättebra helg! Och vi har skrattat så vi har gråtit ett flertal gånger ;)! Vi har ``svullat´´ oss ( som Josse skulle få säga med sina egna ord ), sett film, fotat, bakat tårta och pratat massor! Hoppas på att vi gör om allt någongång! :)

Nu orkar jag inte skriva så mycket mer, skriver imorgon!


Miss you...


Fredag 2 oktober

Tjollahopp!
Fick ingen bra start på dagen, vaknade 20 minuter innan bussen skulle gå! Men jag hann endå, men inga idrotts saker är med.
Sitter i alla fall på skolan nu och har engelska, och kommer sitta vid datorn hela lektionen, Gramar in action 2, det är grejer det!

Efter skolan ska jag träffa upp Josse som är på väg hit från Stockholm, och hon ska stanna här hela helgen, så det blir säkert kuligt :)!


kör en repris från igår !


DÅLIG UPPDATERING, JAG VET!

Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera nu ett tag. Men min vecka har inte varit den bästa hittills, det har hänt endel tråkigheter. Värst av allt vad att vi var tvungen att ta bort våran ena hund Sessan :'( Mycket därför det inte blivit något skrivet, och sen har jag inte haft tid heller...

Såg att mina besökarstatistik gått lite neråt, men jag hoppas att dom kommer tillbaka snart igen :)!
Ska strax iväg till stan och dansa, och sen direkt när jag kommer hem, ska jag slänga i en hårfärg för att få bort min snygga e-fyra som finns på min skalle!

Fick hem någe kul i brevlådan idag!

MP1, förmodligen världens bästa klass!



Sov gott Sessan :'(<3

RSS 2.0