Veckans shopping!

Här kommer det lite bilder på shoppingen:)

•Vit/svart t-shirt, från Gina Tricot 99:- (randig med peace märken på, har ingen bild )
•Svart/gråa jeansleggins, från Vero Moda 260:-  
•Svart kofta, från Gina Tricot 199:- 
•Rosa stickad tröja, från Gina Tricot 149:-  
•Rosa linne, från H&M 299:-
•Svart skinnjacka, från Citygirl (?) 399:-

Sen har jag endel andra grejer som jag aldrig lagt ut men det var länge sen jag köpte de, och jag orkar inte lägga ut dom ;)


Måndag 31 Augusti

Tjollahopp!
Ny dag, ny vecka! Och skola var det som vanligt. Fick däremot en liten sovmorgon, så att jag kunde åka med 08.45 bussen istället :)!
Hade turen att vi fick sluta tidigare också, 13.40! Gick då in till stan för att köpa en miniräknare och träffa Josef. Fick även med mig linnet jag kärade ner mig i igår =D! Gjorde upp en deal med mamma, om att jag skulle hjälpa henne i köket nu när vi ska börja göra om, om jag fick linnet, och tur som jag hade gick hon med på det (A)

Så nu efter att jag kommit hem så har jag inte gjort mycket. Och har ingen aning om vad jag ska hitta på heller. Kanske gör ett litet shopping inlägg men det som jag införskaffat på senaste tiden ;)



Ny design!

Nu är jag klar med min nya design :)!
Kanske kommer att ändra header lite granna är inte nöjd fullt ut ;P

Om ni inte ser den nya designen, klicka på F5

Hope you like it!


Söndag 30 augusti

Hallåhallå allihopa :)!
Kom hem för inte allt för länge sedan. For ju till Josef igår och var där tills idag. Hann gå en sväng på stan innan vi for hem till han. Och med mig hem så fick jag en stickad tröja och en kofta. ( Och i fredags fick jag med mig ett par jeansleggins hem, )
Väl i Boliden blev det att hyra film och mysa, men en tidig kväll :)
Och idag så for vi in till stan och for och åt på matfesten. Och även idag så hann jag gå en sväng på stan och självklart så hann jag kära ner mig i ett linne, som jag lagt av tills i morgon så jag får se hur jag ska göra...

Är i alla fall hemma hos pappa just nu, men jag ska till mamma lite senare ikväll. Och då ska jag försöka fortsätta med min nya design om jag klockan inte blir allt för mycket!


Snabbt inlägg!

Har jätte bråttom, så jag hinner inte skriva någe mer än det här.

Skriver imorgon när jag kommer hem!

KAKOR!<3

Tjollahopp allihopa!
Kom hem för ca 1 timme sedan. Har varit i skolan som vanligt, men hade turen att sluta 10.45!
Så när vi slutat så åt vi först sen for jag, Majja, Ida och Ameli in till stan för att köpa subway kakor och gå lite på stan som vi pratat om hela veckan.
Kikade in nya Gina tricot också, fy fanken vad folk det var där! Jag skulle egentligen köpa en tröja jag tyckte om, men pga att det var så lång kö så skulle jag inte hinna med bussen... Får hoppas att den finns kvar imorgon :)!
Hann i alla fall köpa ett par jeansleggins som ser precis ut som vanliga jeans :)

Men nu ligger jag i sängen med mina kakor!  Och ikväll så vet jag inte vad som händer, ska vell bara vara hemma med familjen och längta tills imorgon då jag ska till min favorit pojke :*!


Inspark

Tjoho allihopa :)!
Hade inte alls sett framemot den här dagen... Skulle egenligen bara ha haft tråkiga lektioner idag, vilket innebär inga medialektioner. MEN på första lektionen som var svenska kom det några utklädda typer och slet upp dörren. Rädd tror jag inte att jag var den enda som blev. Hann knappt tänka innan vi skulle ut och runt i skolan för att komma till klassrummet mittemot. När vi väl kom in där så var det mörkt och det var ännu fler utklädda typer. Och sen blev vi puttade in i videostudion där vi fick sea på en film om vad vi skulle göra och vad som skulle hända om vi inte gjorde som dom sa.
Vi  blev indelade i 7 grupper och jag hamnade med Ida, Aron, Eric och Ameli. Sen började det hela!

Vi började lite lugnt med att vi fick skriva ``I love Krille´´ i pannan. Efter det fick vi gå genom hela centralkorridoren med myrsteg och slå på brösten som Tarzan och låta som en gorilla! Vi fick i alla fall gå igenom endel grejer hela gruppen, fick klä av oss ( inte alla kläder som tur var ) och sen lägga som i ett klädtåg på golvet, och sen för att få det längre tigga kläder av folk och sen sjunga för estet musik ``MP2 rules my as´´. Men vi fick även göra grejer 1 och 1 eller 2 och 2.  Som tillexempel: leka Tarzan i en stor blomkruka och äta banan samtidigt, låsa in sig på toaletten med någon okänd utan att säga ett ord, ta upp ett äpple från en hink med vatten och sen leta sockerbitar i en mjölskål ( fanns dessvärre inga sockerbitar ), fråga om mobilnummer och tamponger, sjukanmäla rektorn, hosta en person i ansiktet och sen säga att man har svininfluensan och stoppa tamponger i näsan. Ja det var en hel del konstiga saker!
Och när dom uppdragen var klara så fick vi leka lekar för att vi skulle lära känna varandra lite bättre. Körde ``älskling, älskling´´ , och nån lek där vi skulle flytta en bandyboll mellan varandra genom att klämma fast den under hakan och ja ni kan ju tänka er hur det såg ut ;), Sen var det nån lek när man skulle suga fast en pappersbit på läpparna och sen skicka den vidare ;)
Trots alla konstigheter så var det faktist skit kul :D! Och miljoner gånger bättre än lektioner!

Men eftermiddagen var inte lika kul, matte och naturkunskap. Natukunskapen var vart det inte mycket gjort på utan jag, Majja, Ida och några andra i klassen satt och pratade om massa konstiga saker, men det var faktiskt lite småkul ;)!

Nu ligger jag i alla fall hemma i sängen med en kurrande Doris-kisse på magen och myser. Och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på sen, förmodligen blir det en tidig kväll för min del. Måsta ju orka upp till skolan imorgon och orka hela min långa och jobbiga dag som är till 10.45=D


Onsdag 26 Augusti

Hallåhallå :)!
Sitter hemma hos pappa nu, och har just gjort klart min matteläxa och ska snart börja på min naturkunskapsläxa..

Var i skolan idag som vanligt. Helt okej dag bortsett från att jag var trött som ett as.. Det bästa var helt klart medieproduktionen! Vi fick sitta och mixtra ihop egna låtar för att vi ska lära oss programmen nu när vi börjar på med lite radio =D! Jag jobbade tillsammans med Majja. Och till en början gick det bra och vi tänkte att det kanske skulle sluta ganska bra också, HAHA! Men allt vände och vi började få problem, så i slutet av lektionen så hade vi fått ihop en låt på 3 sekunder! Haha! Men det var faktiskt ganska kul endå ;)! 
Slutade 15.20 så då tog jag en prommis in till stan och mötte upp Josef och gick och kollade runt lite på stan. Blev ingen direkt shopping, men jag fick i alla fall med mig en pennvässare som jag sen ska ta till skolan..

Ajaa nu måste jag återgå till min läxa igen!
Blir inga nya bilder nu när jag är hos pappa så ni får nöja er med gamla och lite musik:)


Jobba jobba!

Det här blir ett kort inlägg, ska snart dra mig iväg och jobba.
Men jag berättar först lite kort om dagen. Var i skolan från halv 9 tills just före 2 då vi slutade. Hade tydligen inte sista lektionen som jag trodde ;)
Dagen började med en mattediagnos och sen fortsatte tiden rulla förbi väldigt långsamt!
Hade första idrottslektionen, som jag inte fick någon bra start på... Gympakläderna låg hemma i en väska på golvet, som jag totalt glömde bort när jag var tvungen att snabba mig till bussen....

Annars så har jag inte gjort så mycket när jag kommit hem, har gjort klart min header nu. Har gjort 2 förslag, men jag ska testa och se vilken som blir bäst. Ska försöka göra klart designen ikväll :)!

Nu måste jag dra mig till jobbet!


Min favorit pojke! :*


Måndag 24 Augusti

Ny dag, ny vecka och nya möjligheter!
Jag skrev inget igår för jag har Josef här. Han stannade 1 dag längre än det var tänkt, men mig skadade det inte ;)!
Mycket gjorde vi inte, blev att se endel film och mysa :)

Var i alla fall i skolan idag. Dagen var vell faktiskt helt okej.
Hade datorkunskap för första gången. Till en början gick det bra, men jag och Majja tappade tillslut koncentrationen och började prata om lussebullar, mormorssaft och annat gott!

Är hemma själv ikväll så jag tänkte försöka ta itu med min design som jag kommer att byta ut totalt! Kommer byta stilmall och hela kittet om allt går som jag vill.


Lördag 22 Augusti

Hallåhallå :)!
Lördag idag då, och jag vaknade för någon timme sedan. Kändes skönt att få sova ut, utan att väckarklockan ringde.
Har i alla full fall inte hunnit med att göra så mycket, äta frukost är typ det ända. Ska snart gå och duscha och sen göra mig klar, sen även städa klart mitt rum också innan Josef kommer. Kanske skriver mer om jag hinner :)



Första skolveckan avklarad!

Hallåhallå :)!
Nu är min första skolvecka på gymnasiet avklarad, och än så länge känns allting med skolan riktigt bra :)! Känns som att jag gjorde helt rätt val.
Vi gjorde vell inte så jätte mycket idag egentligen. Vi hade vanliga lektioner, men på dom gjorde vi inte speciellt mycket.
Vi hade bland annat våra första medielektioner, medieproduktion och mediekommunikation. Båda lät vell helt okej, men medieproduktion lät helt klart roligast! Så nu längtar jag grymt mycket till vi drar igång på riktigt!=D
Hann med en svång på stan också. Och med mig hem fick jag en t-shirt :)!

Annars idag så har jag suttit och fixat en header till Louices blogg. Såhär blev hennes header
Jag tänkte försöka ta tag i min egen design också när jag fått någon bra idée och har ork att ta tag i den ;)!



Torsdag 20 Augusti

Tjollahopp!
Har idag gjort bort min tredje skoldag. Gick vell helt smärtfritt. Började 13.05 :)
Men min sovmorgon vart kanske inte så länge som jag hoppats på.. Katten som i mitt rum inatt och hon har väckt mig ett antal gånger genom att hon har kurrat HELA natten, och varit och slickat mig på ögonen och i öronen, och vandrat vid mitt huvud! Men det blev i alla fall bättre än att stiga upp klockan 06!
Hade bara 2 lektioner idag, matte och naturvetenskap. Men vi gick mest bara igenom betygskriterier osv :)

Snart ska jag gå ner och äta och sen så ska jag fara iväg och jobba, för det har jag inte hunnit göra än.
Var tänkt att jag skulle göra det igår, men då var min dammsugare och skurhink fortfarande borta så jag for hem och var med Louice och Johanna :)! Johanna for hem kring 8 och jag var hos Louice till 10 ungefär, och vi satt och pratade på hela tiden. Var ett tag sen vi var med varandra så det var kul :)!


Andra skoldagen avklarad!

Hallåhallå :)!
Kom hem för ett tag sen efter att ha varit i skolan. Och den här dagen var faktiskt helt tvärtom mot vad jag förväntat mig =D!
Vi blev indelade i grupper om 4, och sen så skulle vi bygga en egen drake, och vi fick förmiddagen på oss.
Jag hamnade med Ida, Jesper och Ameli. Vi kom överens om hur draken skulle se ut och sen satte vi igång. Till en början trodde jag att det skulle gå åt fanders, men det slutade med att vi kom på andra plats!
Men det roligaste med dagen var att man lärde känna varandra lite bättre, och just nu känns det som att det kommer bli en superbra klass :)!

Fick sluta 14.40, så jag hann gå en sväng på stan innan jag for hem med mamma. Hann med att köpa en skinnjacka också=D=D!
Aja, nu ska jag snart äta och sen ska jag fara och jobba. Sen kanske jag ska vara med Louice och Johanna ett tag också :) Sen far jag till pappa och sover där eftersom att jag har sovmorgon tills klockan 13.05 imorgon. Har ingen aning om hur morgondagen blir, men vi ska tydligen börja med vanliga lektioner....

Tänkte avsluta inlägget med att slänga in en bild på våran fina drake!

Någon som ser vad det är? ;)

Första skoldagen avklarad!

Ja, började ju om skolan idag som jag skrev igår. For dit nervös som ett as, varför vette klåån!
Allt gick i alla fall bra om man bortser från Majjas lilla incident, eller vad säger du Majjsbajjs ;)?!
Vi gick i alla fall en lite rundtur och sen fick vi köra lite lekar för att lära känna alla lite bättre.
Det känns faktiskt lite konstigt att man faktiskt har börjat gymnasiet, det var ju nyss jag började förskolan? Och jag känner inte en kotte i min  nya klass, eller jag känner 2 av dom, Majja och Ida. Får hoppas att klassen är lika bra som den jag hade från 7:an-9:an. Men jag vet att det är svårt att överträffa de!...

Jag hade i alla fall tänkt att jag skulle börja på en ny design, är jätte trött på den jag har nu! Får se när jag fått allt klart, men ska försöka få det gjort så fort som möjligt.


VÄRLDSKLASS!

Hemma från Halland!

Hallåhallå!
Nu är jag hemma från Halland, och det tackar jag för! Men F Y  F A N vad jag hade tråkigt! Enda gångerna jag hade kul var när jag fick lämna huset ! Så det är skönt att vara hemma nu.
Trött och sliten kan jag ju säga att jag är efter att ha åkt tåg sen klockan 15.15 igår och kommit hem kring 11.30 idag.
Tåget var försenat 2,5 timmar och massa tjoller så kom hem senare än det var tänkt. Och jag som hade hoppats på att hemvägen skulle gå bättre, men icket!
Det blev i alla fall lite shopping för min del 1 t-shirt, 1 linne, och en del underkläder. Och sen en liten grej till Josef ;P

Jag är i alla fall inte på humör alls på att skriva egentligen... Är på dåligt humör och lättstött.
Men ska vell försöka ta mig i kragen och slänga mig i duschen snart och packa upp. Sen ska jag till Josef och sova där tills imorgon. Och på tal om imorgon så börjar ju skolan om, vet inte om jag ska skratta eller gråta...



På väg mot Halland! ( Mobilbloggar )

Hallåhallå allihopa! Dom flesta av er ligger säkert och sover nu just nu medans jag varit vaken i ett flertal timmar. Men jag är ju som sagt påväg till Halland, eller ja, just nu sitter jag i bilen och är påväg till Umeå. Därifrån ska vi åka buss till Sundsvall, och från Sundsvall ska vi åka tåg till Stockholm och där byter vi tåg och åker vidare mot Halland. Vi beräknas vara framme klockan 23 ikväll ;) Oohharre det här kommer att bli en lång dag! Så har ni inget för er kan ni höra av er till jag! Men hemvägen kommer inte blidda lika plågsam, då ska vi bara stanna till i Göteborg och byta tåg. Vi ska ju hälsa på en "släckting" där nere. Och sen vad vi ska hitta på vet jag faktiskt inte. Blir vell säkert lite shopping och sånt ;)! Men jag ska försöka mobilblogga när jag väl är där nere, så att bloggen inte går under

Tisdag 11 Augusti

Hallåhallå allihopa :)!
Regnet öser ner och inte går det att vara ute och steka i solen inte!
Men jag kommer mest bara vara inne idag så det var lika bra att vädret var surt just nu. Jag måste ju börja packa som jag inte gjort än... Jag far ju tidigt imorgon. Och sen måste jag fara och jobba också!...

Kanske är bäst att jag börjar med det jag ska istället för att sitta här så att tiden bara flyger iväg och jag inte hinner det jag måste göra.


Måndag 10 augusti

Hejhopp :)!
Har inte kunnat uppdatera nu på ett tag, eftersom jag har varit med Josef tills idag. Va ju egentligen tänkt att jag bara skulle vara med han tills igår, men det blev ändringar och han följde med mig hem :)
Vi har vell hittat på lite små saker, har sett på film och sånt. Men även så var vi duktiga och cyklade 1 mil till deras stuga för att bada. Helt otoligt att jag ens fick mig hela vägen ;)!

Var ju egentligen tänkt att han skulle komma till mig och vara här från onsdag till måndag, eftersom att mamma, mormor och mina syskon far till Halland. Men nu blev det ändring och mormor kan inte fara, så jag följer med istället ;P

Jag har vell inte gjort så jätte mycket idag, har mysigt lite med nya kissemojen vi hämtade igår, vart med Josef och pratat lite med kompisar.
Och senare ikväll så ska jag fara till mamma igen och börja små packa :) Nu ska jag inte tråka ut er mer!


You know it is wrong. Please stop ....


9 Månader

Idag har jag och min favoritpojke Josef varit tillsammans i 9 månader! Och det är någonting jag är väldigt glad för!
Så lite senare idag ska jag fara iväg till han och vara där tills imorgon innnan jag far hem igen.
Men som jag skrev igår så måste jag se på fotboll innan, så jag ska strax gå och göra mig klar.


Jag älskar dig

Fredag 7 Augusti

Hallåhallå :)!
Dålig uppdatering, jag vet! Men jag orkade inte skriva något igår, så jag kan berätta lite nu om det jag inte skrivit om :)

Var ju som sagt hos Julia i onsdags, och det var faktiskt riktigt kul :)! Det var jag, Julia, Johanna, Majja och Louice där, Jessica var den enda som inte kunde komma.. Lite synd, för jag har inte träffat henne på jätte länge :/

I alla fall så spelade vi lite spel, lekte nån konstig lek, rockade loss för fulla muggar, var ute med båten, pratade, trådde massa gott och sist men inte minst ( om man kan säga så? ) så nakenbadade i månskenet ;)! HAHA!
Blev vell en ganska sen kväll. Men vi hade turen att dagen efter så var vädret bra till en början och vi tog båten och for till stranden och badade och fikade. Louice och Johanna hade lite otur bara, eller vad säger ni ;)?
Men det fina vädret höll vell inte så super länge, men vi hade turen att regnet kom just efter att vi fått upp båten och skulle ta våra grejer för att fara hem till Julia. Och väl hemma hos Julia satt vi och såg på film och åt lite gott.
Och igår efter att kommit hem så gjorde jag inte så mycket, tog det mest bara lugnt :)

Imorgon ska jag iväg till Josef för att stanna där en natt, och imorgon så har vi varit tillsammans i 9 månader också (A)
Men innan jag far till han så tvingas jag se på min lillebror Adams fotboll... Och jag som hatar fotboll!

Nu tänkte jag att jag skulle lägga mig och se på en film innan jag ska sova, vilken det blir vet jag inte än.
Jag tänkte avsluta det här inlägget med en bild som jag tog från båten när vi var hos Julia.


Onsdag 5 Augusti

Godmorgon, godmorgon!
Jag har precis vaknat och ska snart slänga i mig lite frukost, sen ska jag ut i det fina vädret!
Och kommer vell säkert tillbringa stora delen av min dag ute.
Sen ikväll så ska jag till förmodligen till Julia med dem andra tjejerna och sova i hennes stuga, så det blir säkert kul :) Var så länge sen vi hittade på något, och länge sen jag träffade någon utav dem...

Jaja nu ska jag rycka upp mig lite och göra det jag ska, ha en fin dag!


Tisdag 4 Augusti

Hejhallå allihopa :)!
Gårkvällen vad helt okej faktiskt :) Vart fullt hus här hemma och det sjöngs singstar så att glasen nästan sprack ;)!
Så det blev en ganska sen kväll för min del.

Sen blev jag väckt klockan 13 av att Julia ringde och hörde om jag och dom andra tjejerna ville komma till hennes stuga någon dag i veckan.
Men nu ligger jag i varje fall ute på altanen med mamma och har käkat lite vindruvor. Satt inte helt fel kan jag lova ;)!

Men nu ska jag återgå till mitt solande, så jag får lite färg :)!


Måndag 3 augusti

Hallåhallå :)
Jag  vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag har inte gjort så mycket idag, har mest bara tagit det lugnt. Det enda vettiga jag har gjort är vell att jag lagat mat till mig och mina syskon som är hemma själva.
Men nu ligger jag i alla fall ute på altanen och solar, och det ska jag vell göra ett bra tag till ;)

Sen måste jag vell ta mig i kragen och städa mitt rum lite, för att ikväll så får vi främmande :)
Nae nu ska jag sluta, men jag tycker att ni som sitter inne vid datorn nu ska pallra er ut i det härliga vädret =D!


Söndag 2 Augusti

Hallåhallå :)!
Jag har inte skrivit något i helgen för att jag har haft Josef hos mig hela helgen :)!
Jag har i alla fall kommit hem till mamma nu och har sen jag kom hit nästan hela tiden försökt att koppla så att det trådlösa nätverket skulle fungera på nya datorn, men inte fan skulle jag få det att fungera! Utan mamma frågade grannen om han kunde komma och hjälpa till, och självklart...Han får igång det på första försöket -.-
Men nu funkar det i alla fall!
Håller nu på att föra över bilder och sånt från den gamla datorn så jag ska få allt på den här. Och det tar tid med tanke på hur mycket bilder jag har. Måste sätta mig och rensa och få ordning på allt sen ;)


RSS 2.0