Måndag

Var och jobbade idag, jobbade i 7 timmar. Va lite drygt att gå omkring och plocka tomater, och sen började de ju att åska, blixtra och ös regna. Men som tur hade de sluta då jag och Julia skulle köra hem, så de va ju tur.
När jag kom hem cyklade jag till mamma och packade klart mina grejer så kom pappa och hämtade mig, vi for och hyrde en film som vi ska se på ett tag Solstorm tror jag den hette :) Den verkar ganska bra.
I mogon kommer Rebecca hit (förhoppnings vis). Hon skulle egentlingen hit idag med hon hade blivit myggbiten på ögat, så hon var svullen och såg inget, så de blev inget med de. Ska gå på marknaden och sånt, kommer bli skit kul :)
Nu ska jag gå och se på filmen med pappa :)

Hare bäst!



Söndag

Idag fick jag ha lite sov morgon, fast Julia ringde och väckte mig kl 13.03 och frågade om vi kunde vara med varandra, men de blev inte så. Mamma tvingade mig att städa mitt rum idag, nog för att de behövdes men endå ;)
Sen efter middagen va jag med Louice vi gick och köpte glass, och gick omkring i btk.
När jag kom hem bakade jag och Anton mjuk pepparkaka (A) Sen satt vi oss och såg på film på tv:n :)
Sen har de inte hänt så mycket mer idag så har inte så mycket att skriva om.


Hare bäst!♥


Lördag

Igår var jag på stadsfesten med Johanna.N och Jessica. Från början var de tänkt att jasg skulle gå med Johanna men då ringde Jessica och frågade om hon kunde gå med oss för att hon hade ingen att gå med, så hon fick gå med oss. Vi hade skit kul, eller i alla fall jag :). Från början var de inte så jätte kul, men de vart roligare efter att ha åkt karusell och gått omkring lite. Vi kollade lite på när E.M.D spelade också, men inte så länge. Jag åkte frisbee 2 gånger med Johanna, sen åkte jag over the top 1 gång med Jessica. Btw over the top är den där karusellen jag skrev om i torsdags som jag inte visste vad den hette, och frisbee är den där som jag kallade uppochner vända paraplyet ;).
Senare på kvällen spelade Europe så då gick vi och kollade lite på dom, och sen kollade vi lite på när Lillasyster spelade.
De vart en jätte kul kväll, fast de vart lite sen innan vi gck och la oss så är skit trött idag ;)

Julia ringde och frågade om jag ville komma dit och sova i tält med hon, Majja och Louice. Men jag är så himla trött så jag sa att jag inte skulle komma. Och jag måste även passa hundarna, för jag är hemma själv.


Hare bäst!


Torsdag

Idag va jag på stadsfesten med Johanna, Louice, Majja, Jessica och Julia :)
For in med 10 över 10 bussen. Majja och Jessica kom lite senare. Först så gick vi bara omkring och sånt, men till slut började vi åka karuseller. Vi började med att åka Ali Baba en gång sen gick vi till nån jätte konstig sak de va som en platta som stod snett upp i luften och sen satt man i en ``stol´´ och snurrade omkring på den, den var as kul. Sen åkte vi en karusell som såg ut som ett uppochner vänt paraply, den var inte så super kul men.
Vi åkte Ali baba 2 gånger,  snurr saken 3 gånger, och paraply saken 1 gång :)
Vi hann även gå på stan lite då och då. Jag hittade endel greje som jag köpte, hittade:
•3 kjolar
•2 t-shirtar
•en väska 
•väska av Louice i försenad födelsedag present :)

 Tänkte lägga in lite bilder i slutet av inlägget :)

I morgon blir de att fara och jobba, sen så ska jag hem igen och göra mig klar för att fara till stan och träffa Johanna och gå på stadsfesten :D Kommer bli skit kul :)! Skriver vell mer i morgon.


Hare bäst!♥


Här kommer lite bilder på de jag köpte :)

  Svart kjol med vita knappar och fickor, och vit t-shirt
  Svart kjol/topp. ( kan användas som topp om man vill ) och en vit t-shirt

 Vit kjol med 2 dragkedjor och en svart t-shirt
 röd/vit prickig väska med axelband

 Vit väska med axelband ( Fick den av Louice )


Tisdag, och lite från i helgen

Jag har inte hunnit skriva nått i helgen, för jag har knappt hunnit komma hem innan jag ska iväg igen. I alla fall här kommer de lite grann om vad som har hänt :)

Fredag: I fredags var de midsommar afton. Jag for till Petiknäs med pappa, Adam, Anton och Louice. När vi kom dit så fanns de inte så mycket att göra för det regnade, så vi spelade lite nintendo wii, de va skit kul :), var inte så bra på de men endå. Till sist vart de sol så då kunde vi fara ut och köra crosscart :D! Jag och Louice hade en och Adam och Linnea hade en. Vi körde om kring lite i skogen. Lite senare for jag och Louice ut och körde själva, i varsin crosscart, då var de mycket roligare :)! Vi gjorde inte så mycket mer än de.
Här kommer lite bilder
    


Lördag: Kom hem från Petiknäs mitt på dagen ungefär, då var de para att packa, duscha och göra sig klar för att fara till Piteå och hälsa på dom från Gällivare. Fast vi va inte rikitgt i Piteå vi var nån mil utanför på Borgar-udden. De var jätte fint där, och nära till havet. Vi sov över där i våra husvagn.
Här kommer en bild


Söndag: Vi for hem från Borgar-udden. Vi tog husvagnen och körde in till Piteå och ställde upp den på Norrstrand campingen, för mamma och dom andra ska stanna där tills på onsdag. Men jag kunde inte stanna kvar där eftersom att jag skulle jobba på måndag, så jag och Louice fick fara hem på kvällen med hennes mamma och pappa som kom och hämtade oss.

De va lite från helgen, för övringt har de inte hänt så mycket, jag och Louice har mest bara ätit mat och massa godis och sånt i helgen så ;)

Och igår så kom Louice hit och sov över, och vi hade en liten ``spa kväll´´. Vi gick på konsum och köpte frukt och sånna saker, för att försöka vara nyttiga för en gångs skull ;)När vi kom tillbaka så fyllde vi vatten i badkaret och satt där och bada i nästan 2 timmar, och hade ansiktsmask, peeling, hår inpackning och sånt :) De va skit kul.
Här kommer lite bilder
  

Idag ska jag bara ta de lugnt för jag ska upp och jobba i morgon, kanske far till pappa och sover där vi får se :)
Och kanske ska vara med Louice en stund.



Hare bäst!♥


Torsdag

Ledig från jobbet idag med, ska  bara vara hemma och lata mig. Sen år vi se om jag ska jobba imårn, de beror på när vi ska fara bort.
I morgon är de ju midsommarafton så då far jag, pappa, Adam, Anton och Louice till Petiknäs, till  min farbror och Kusin Linnea. Vi ska köra crosscart, fyrhjuling och massa andra grejer. Vi skulle få låna av nåra tyskar som bor just bredvid dom. Vi fick låna alla grejer som dom hade där :D De kommer bli skit kul kan jag lova, de är bara hoppas att vädret blir bra :)!
Vad händer för alla andra på midsommar då :)?

I kväll vare tänkt att jag kanske skulle vara med Majja om de skulle gå bra, så de får jag vell se hur de blir sen :).
Och pappa kanske skulle fara och låna hit moppen vi kollade på så skulle jag få testa köra , och sen skulle jag bestämma mig om jag vill ha den eller inte. Om jag ska ha den ska vi fixa till den och byta hjul, avgasrör, blinkers, fram lysen, handtag kommer inte på allt nu men de va ganska mycket, och sen ska vi snygga till den och sånt, :) Sen behöver jag en hjälm också.

Hare bäst :)!♥



Tisdag

Idag var jag ledig från sommar jobbet, och de är jag på tordag med :) jobbar bara 3 dagar i veckan så :)
Idag har de inte hänt mycket, vaknade av att de gick åska och hade svårt att somna om.
När pappa kom hem ville han att jag skulle följa med han och kolla på en moppe,  jag visste bara på ett ungefär hur den såg ut. När vi kom fram frågade pappa en massa saker och kollade vad som behöver fixas, och testade den lite.
Han sa att jag får välja själv om jag vill ha den eller inte, men jag vet inte, jag tycker inte riktigt om den. Jag vill ha en som är snyggare ;)
När vi kom hem tvingade han mig att köra hans  ``super snygga´´ moppe. För att han tycker att jag ska lära mig köra den först, sen kan jag få en annan moppe! Och jag kan vell säga att de gick sådär att köra, så jag måste ut och köra lite till säger han. för i mårn ska jag köra till Julia och sen till Tomatodlingen och hem igen. Och de kommer jag att få göra hela sommaren.

Nu ska jag ut. Skriver mer i morgon


Hare bäst!♥




Måndag

Första dagen, på först veckan på sommar lovet. Och idag började jag att jobba.  Jag sov hos Julia i natt, för att de skulle bli närmare till Renfors :) När jag kom till Julia så var min andra kusin där me Linnea. Hon skulle stanna där tills på tisdag. I alla fall steg vi upp ganska tidigt kl 6, så var lite trött va jag. Vi skulle börja kl 8 på morgon så vi va där lite före. Idag fick vi hålla på att plocka tomater, de gick ganska bra i början, och de var inte skit tråkigt som jag hade trott. Men efter att ha plockat i nåra timmer vart man ganska less. Vi slutade halv fyra, då for vi hem till Julia och väntade på att pappa skulle komma och hämta mig. Han kom sent eftersom han hade varit klantig och glömt bil nycklarna på jobbet.
Nu hinner jag inte skriva mer skriver mer i morgon :)


Hare bäst!♥



Söndag

Nu är de första söndagen på sommar lovet. Och jag har fortfarande inte fått en enda sov morgon, och jag kommer inte att få de imårn heller för då börjar jag att jobba på tomatodlingen. Jag blev vaknade att jag fick sms just efter 10, och efter de kunde jag inte somna om, men men de finns inget att göra åt de.
I kväll ska jag fara till Julia för att vi ska och jobba i mårn, så jag ska sova där. Min andra kusin är också där.
Nu ska jag gå ner och fylla upp vatten i badkaret och bara ligga där och slöa. Efter de måste jag packa, sen får vi vell se vad som händer efter de. Far till Julia efter middan.
Ring eller smsa om de är nått, har gratis sms :)


Hare bäst!♥




Lördag

Jag hann inte skriva igår. Men i alla fall så hade vi skolavslutning, så nu är de sommarlov :D!!!!!!!
Jag var med Louice och Jessica på kvällen, Louice sov över men inte Jessica. Vi hade skit kul :)
här kommer lite bilder från skolavslutningen

   

Idag så for jag till Boliden med Majja och Louice. Vi skulle gå på marknaden. Vi åkte med kvar i 9 bussen in till stan sen en buss till Boliden, vi var framme vid halv 11 nån gång. Ingen av oss va på speciellt bra humör då vi kom fram, för att alla var trötta och vi hittade ingen stans. Men efter ett tag så gick de bättre, vi hittade stället där marknaden var. De var inte så många stånd där dom sålde olika saker, de var nästan mer karuseller och spel/lotto saker. Vi hade skit tråkigt fråm början, men efter att vi åkt första karusellen blev de mycket roligare, och vi blev på bättre humör. Vi köpte inte så mycket, efter som de inte fanns så mycket, men de var ganska kul i alla fall :)
Kl 4 stängde dom på marknaden, och vi gick och åt mat på en ett ställe som hette Vienna, och käkade pizza :) Sen fick vi gå och tråka tills klockan var 10 i 6 för då gick bussen till Skellefteå. När vi va i stan kom mamma och hämtade mig och Louice, och Majja for hem till sin mamma.

När jag hade kommit hem så skulle jag vara med Johanna, Jessica och Louice. Vi gick till campingen och spelade brännboll mot bureå borna. De gick vell inte så där super bra, men de va kul :)!


Hare bäst!♥


Här kommer lite bilder från Boliden

   

Torsdag

De här var sista tordagen jag hade i 8:an känns för himla bra! Dagen var ganska lugn, vi hade frilufts dag. Vi fick gå omkring i Btk och gå till olika stationer, och klara olika grejer på tid, ju mindre tid som gick ju mer poäng fick man.
På den sista stationen gick de vell sådär för jag och Louice, förutom att de började regna just då vi skulle börja så klantade vi till de lite grann. De va som en liten ``hinderbana´´. Först skulle man gå ``skottkärran´´ , efter de skulle man springa hand i hand, sen springa i däck, runda konen och samma sak tillbaka. De började med att Louice skulle göra skottkärran på mig , och jag såg inte ett piss, sen glömde hon att hålla i min hand, sen när vi  började spring i däcken tappade hon skon! Sen skulle jag göra skottkärran på hon , och så ramlade hon sista biten , SÅ JÄVLA BRA! :) Vi fick sluta tidigare också just efter halv 1 :)!
Efter skolan gick jag till Vera på blomm affären, och hälsade på hon ett tag. Vi satt ute och pratade , gick och köpte mjukglass och sånt :) Hon skulle kanske komma förbi i morgon då vi har skolavslutning, så då träffas vi kanske då :)

I alla fall , I MORGON ÄR DE SKOLAVSLUTNING :D!!!!!! SÅ himla skönt de ska bli med sommar lov :)! På kvällen kanske jag kommer att vara med Louice, vi brukar alltid vara med varandra efter skolavslutningen :) Alltid lika kul :)!


Hare bäst!♥



Jag och Louice på förra skol avslutningen.


Onsdag

Sista ondagen innan sommar lovet ! Nu är de bara 2 dagar kvar :D! Känns för himla bra, fast blir inte ledigt så länge bara till på måndag för då börjar jag jobba. Dagen har endå gått hyfsat snabbt, för vi hade mentors-dag. Vi började med att städa ur skåpen, sen gick vi upp och såg på film och åt frukt, sen vart de lunch. Sist fick vi spela spel och fika tårta, bulle och andra god saker :)! Vi fick sluta nästan en halv timme tidigare, lite minder än de.
Och i morgon får vi sluta tidigt också, för så har vi frilufts dag. Vi ska gå om kring i Burträsk till olika stationen och göra olika grejer. Förra året vi gjorde de så spö regnade de! Och de kanske kommer att regna i morgon med, för de skulle inte vara bra väder den här veckan, och inte på fredag heller! Men idag hade vi lite tur, solen var framme en lite stund, men de var fortfarande kallt.

Nu ska jag gå ner och se på tv.


Hare bäst!♥


(Bilden ser lite kantig ut på vissa ställen)


Tisdag

Idag var de fotbolls cup på skolan, den var på tjärnbacka. Och de regnade hela dagen.
Dagen började med att jag försov mig till kvart i 9, och då hade vi redan börjat, men jag hade tur man går förbi mig när man går till åbyn, så när Louice gick förbi så kom hon in och hämtade mig :)
Men i alla fall så skulle min klass spela första matchen mot en 6:a kommer inte ihåg om de var a eller b, men den vann som i alla fall :) Sen nästa match var mot 7a men den förlorade dom. De kan itne ha varit helt lätt att spela för de var bara 10 pers. För alla är typ borta, eller sjuka.
Fick sluta tidigare idag också skulle egentligen sluta 20 i 4 men jag var hemma före halv 2 :D!

Just ja, i söndags ringde dom från tomatodlingen och sa att jag kommer att få jobba där endå :)!
 Kommer jobba från den 16 juni till den 18 juli :) 3 dagar i veckan. De behövde jag för att kunna spara pengar till Turkiet :D! Så hade jävligt tur :)!


Hare bäst!♥



här kommer lite fler bilder från dansuppvisningen

 

Måndag

Nu är vi inne på sista skol veckan, hade sista dagens med ``riktiga´´ lektioner idag , SÅ HIMLA SKÖNT! :D
Idag hände de inte mycket på skolan dagen gick endå hyfsat snabbt. Vi fick se på en film på svenskan och engelskan, den va skit bra , Fligth plan tror jag den hette. Men jag hann inte se klart slutet innan vi slutade, får vell se den nån annan gång.

Skrev inte nått igår, men de var i alla fall dansuppvisning. De gck hyfsat bra , inte sämt men de kunde ha gått bättre. Jag gjorde inte bort mig i alla fall, så de va ju tur :D! De var en uppvisning kl 14.00 och en 18.00 :)
Tänkte slänga in lite bilder nu , de är inte bra kvalla på dom men de får man leva med. ( man fick inte ha på blixt och ta kort )

     

 

Nu ska jag gå och göra mig klar för att lägga mig. Skriver kanske i morgon :)


Hare bäst!♥

Fredag

Idag är de fredag, och även National dagen.
I morse skulle jag vara på nordanå kl 10 för att ha genrep. Och de gick åt helvette, inget funkade bra! De vart jätte konstigt, alla gjorde i olika tempo, så vette fan hur de kommer att gå på söndag. Men de började med att vi skulle få ett loch (eller hur de stavas), men de fanns inte tillräckligt med rum så vi fick vara under scenen, så vi får inte prata för så låter de upp på scen, och om vi skulle ha en spegel skulle vi måsta gå till en toa eller till ett annat rum , okej spegel är inte de viktigaste , men just de där med att vi inte fick prata :S Sen när vi var på väg upp på scenen vart jag  jätte nervös och hjärtat bultade jätte snabb. Sen ställde jag stolen lite för långt fram så jag fick fixa till den hela tiden. Sen när musiken började blev jag ännu mer nervös! Sen var de dax för mig och en till tjej att dansa de vi skulle , okej de gick endå hyfsat. Men sen började mass-korografin, och där var alla i otakt. Så man vet inte vem som gör rätt. Och sen var de srolat i vägen också så de vart lite svårt att dansa, man fick sparka bort dom. Sen hade vi inga kläder heller för dom var på musik skolan :S! Så är inte på så bra humör nu... Men men, går inte göra så mycket åt de.
I morgon ska jag vara med Louice för att lära henne de sista av dansen , de blir hård träning jag SKA fan sätta de till musiken, annars då jävlar!

Nu ska jag gå och vara lite social med dom som är här  de är min farbror och kusin och några till :)


Hare bäst!♥


Torsdag

Den här dagen har varit väldigt bra, dels för att de va inte så drygt på skolan, träffade Vera och sen för att jag fyller 15 :D!
Min först present idag fick jag av Adam, han lovade mig att han inte skulle vara dum med mig på hela dagen ;) Vilket han inte lyckades med. Sen  när jag var på fritids sa Vilde grattis till mig och slog mig över skallen, tack så mycket för den! ;) Sen fick jag glass där också, piggelin :D! Men Sara sa att de skulle ha varit tårta om hon visste att de var sista gången jag skulle vara där, hon tyckte de hade varit jätte kul att jag och Louice har varit där på elevens val i år, känns kul :)

I alla fall så firade vi mig då jag komme hem och mamma och mina syskon kommit. Då grillade vi, sen vart de fika. Pappa hade beställt en tårta till mig (A). Sen fick jag ansikt grejer, pengar handduk mm :) Sen har jag ju fått en elgitarr som en tidig present tidigare också ;)

I morgon blir de att fara till stan ganska tidigt på grenep med dansen, ska vara där 10 på morgon. Lite nervös är jag inför söndag får jag ta och erkänna, har aldrig dansat så här på sen som jag ska göra nu, så lite pirrigt. Har bara stått på scen en gång tidigare typ , när jag sjöng ``It´s over now´´. De är vell den enda seriösa gången jag kan komma på just nu. I alla fall nu ska jag inte skriva mer, jag skriver mer i morgon  :)


Hare bäst! ♥



Onsdag

Den här dagens har fan varit jävligt bra :)! På skolan skulle vi ha friluftsdag, så alla 8or skulle till kvarberget. Vi skulle göra 3 olika saker minnes origentering, diskus golf och brännboll. Vi fick börja med minnes origenteringen, så vi fick springa om kring och leta små lappar med symboler på, de var 10 st och sen skulle vi komma på dom, och flr varje symbol vi kom ihåg fick vi en ledtråd till ett lösen ord, och klarade man de fick man en klubba :}, och vi klarade de :)
Sen vart de diskus golf, de va inte så himla lätt om man inte kan kasta diskus, vilket jag inte kan så. Men de va skit kul. Och de började ju bra också första gången Johanna skulle kasta, kastade hon den rakt in i ett träd.
Här kommer en bild 
Sen vart de lunch. Efter de skulle vi ha brännboll i uppförs backe. De va inte lätt att få i väg bollen, men de va kul. Sen vände vi så vi körde nerförs backe. Vi spelade inte så länge för att vi skulle få gå tillbaka till skolan och sen få fara och bada. De va jätte härligt i vattnet, de va ganska varmt. Så vi badade ett tag innan vi for hem till mig. Julia och Johanna följde med hem, vi spelade kubb, solade och FIKADE :D! Och jag var väldigt smidig och spillde ut min saft på filten vi satt på. Men de va kul endå :) Och i morgon fyller jag år :D!!!!
 
Nu ska jag gå och duscha, sen ska jag se på tv :)

Hare bäst!♥


Btw, här kommer lite bilder från idag :)



    
  






Tisdag

Den här dagen har gått ganska segt, för de har inte hänt så mycket. Eller jo , vi fick glass av Sol-Britt eftersom de va typ sista spanskan :D! Glass pinne, glass i skål, maränger, banan, chokladsås, strössel mm :)
Och just efter att vi ätit upp glassen skulle jag fika igen för jag skulle orka med dansen efter skolan. Jag har tänkt att jag skulle testa en ny drick youghurt , så jag köpte en med smak av Magon och Tranbär, den såg jävlig god ut. Men sen efter att jag smakade den så tyckte jag inte att den var så god. Den smakade spya, och då menar jag bokstavligt talat, den var inte god! Ett tips köp inte en sån ;)!

For på dans efter skolan, med bussen. Sen när jag kommer fram till balder där vi dansar, så stod alla utanför. Först fattade jag inte, sen visade de sig att David (dans läraren) hade ingen nyckel så vi kunde inte ta oss in. Så vi fick gå till nordanå och hämta nån nyckel till ett annat ställe just vid västerbottens teater, de va inte så lång att gå, men de drog ju på våran tid vi skulle dansa. Men de gick bra endå. Sista dans ``lektionen´´ för den här terminen.


Och  GRATTIS till Jessica som fyller 15 idag :) Nu får hon cykla utan hjälm (A)!

GRATTIS :D!<3


Hare bäst!♥



Väldigt gammal bild, men ett kul minne :)!

Måndag

Nästa sista måndagen på skolan en till sen äre sommar lov :D!!! Nästa fredag äre skolavslutning :D! Så jävla skönt att slippa skolan sen.
Dagen har gått ganska segt för de har nästan inte hänt nått. Louice for hem just innan lunchen för hon hade ont i magen, bara hon inte får magsjuka. Hela hennes familj hade de , och det är dans uppvisning på söndag. Sen far hon till Virsbo i kväll för att hennes syrra tar studenten på torsdag, så de här var sista dagen för henne den här veckan.
Hon kommer säkert ha de bra där borta, hon får ju träffa sina gamla kompisar :)

Nu ska jag gå och se på tv , sen kanske jag går upp och spelar lite gitarr :)


Hare bäst!♥





Söndag

Nu är snart den här veckan över. Och i morgon börjar en ny skol vecka, fast vi har inga prov så de är lungt.
Idag var de genrep på dansen inför nästa söndag, de gick vell hyfsat, inte toppen , men de har gått sämre ;)
Nu äre bara på tisdag kvar och även på fredag då de är genrep igen. Sen på söndag äre uppvisning.

De har inte hänt så mycket i helgen så jag har inte så mycket att skriva om.
 I fredags sov Louice över hos mig. Vi köpte pizza, godis och dricka och trådde i oss + chips ;)

Btw, nu är de bara 4 dagar kvar tills jag fyller 15  :), på torsdag :D! + vi är lediga på fredag, och skolavslutning nästa vecka :D!


Hare bäst!



Lördag

Nu är lördagen över. Louice sov här från igår tills idag, jag jag va med hon en stund i morse. När hon for hem gick jag och tog på mig bekini, och la mig ute och solade och läste. De va skit härligt, de har jag varit så jävla bra väder hela dagen. Sen kom mamma hem och vi grillade kött och åt potatis graträng till, MUMS :D!

Senare på kvällen for vi och hyrde en film, jag kommer inte ihåg vad den hette men den va i alla fall bra :) Påminner lite om National Treasure. Nu ska jag snart gå och lägga mig , för jag måste upp ganska tidigt i morgon, för jag ska till stan på dans. De är genrep inför nästa söndag. Får vell se hur de kommer att gå.

Hare bäst!



RSS 2.0