Tisdag 30 Juni

Hallåhallå :)!
Tisdag idag, och ännu en gång så har det varit en bra dag med bra väder!
Idag har jag gått på marknaden med Majja. Marknaden var vell helt okej, lite nytt av sånt som inte funnits förut, och sen har dom plockat bort endel också. Var kanske på tiden för lite förnyelse!
Vart var de också, och då menar jag varmt, så lite färg har jag fått! Dessvärre inte så som jag ville ha de, utan jag har fått märken efter att haft linnet på mig, så jag är sådär lagomt snygg på ryggen just nu -.-
Annars så har jag jobbat idag också nu på kvällen. Gick fort idag 1,5 timmar bara :) Så nu har jag bara nästa vecka kvar sen så får jag ``semester´´.

I morgon så ska jag dra iväg till stan med Majja och gå på Stadsfesten :). Sen får jag vell se vad jag hittar på ;)!
Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från Piteå och lite från Långnäset :)!


  
   
  
   
  

Och sen tänkte jag avsluta med den här bilden!

Första gången jag höll i en fisk, och jag hade fångat den med en håv alldelens själv till och med! =D

Måndag 29 Juni

Hejhopp!
Det blev inte som jag hade tänkt mig idag. Jag hade tänkt lägga in endel bilder från i helgen och även bilder från idag som tagits på långnäset, men det tog längre tid än vad jag trodde de skulle göra att fixa alla bilderna, så jag satsar på att hinna klart i morgon :)!
Och i morgon är det Burträskmarknaden här, så jag ska dit med Majja en sväng :)!

Ni får nöja er med den här bilden så länge :)!

Bild på jag och höjdrädda Majja som är tagen på Långnäset idag

Just ja ! Höll på att glömma att jag har kollat den slutliga intagningen till gymnasiet idag. Så här såg den ut:


Så nu är det klart, jag har självklart tackat ja!
Och det har Majja också, så nu får jag tre år till med världens bästa Majja!


Söndag 28 Juni

Hallåhallå :)!
Sista dagen för den här veckan är snart borta!
Har inte skrivit på nån dag nu för att jag har varit i Piteå hela helgen och sett på Summer games och även gått nån sväng på stan :)
Jaja, jag tänkte inte skriva nått långt inlägg nu, och berätta allt. Utan de tänkte jag försöka ta mig tid att göra i morgon, och även lägga in lite bilder :)
Nu tänkte jag gå upp och lägga mig och sova, innan jag hinner somna sittandes här på stolen!


Bild tagen i Göteborg

Fredag 26 Juni

Hallå hallå :)!
Fredag idag, och egentligen fattar jag inte varför jag sitter här, det är strålande sol ute och jag borde ligga ute i solstolen och bättra på brännan!

Som jag skrev igår så ska jag iväg till Piteå idag, blir en lång bussresa dit.
Innan jag far hade jag tänkt sola en liten stund, och sen så ska jag göra mig klar och sånt.
Jag kommer hem på söndag så ett nytt inlägg kommer då :)!


Torsdag 25 Juni

Rubriken känndes inte sådär jätte kul att skriva, 1 veckan sen jag uppdaterade sist...oops....
Anledningen till det är vell att till en början så hade jag inte tid, men sen i början av veckan så har jag helt enkelt inte orkat. Istället så har jag legat ute och stekt i värmen :)! Så lite färg har jag i alla fall fått.

Nu sitter jag i alla fall hos pappa, men jag ska snart dra mig iväg till mamma igen. Har bara varit här och hjälpt pappa att packa husvagnen lite, och ätit middag.
Annars idag har jag varit lite med Louice och sånt, och packat lite till i morgon. Ska i väg till Piteå i morgon. En av mina småsyskon ska spela på Piteå Summergames, så jag kommer att vara där hela helgen.
Kommer vell kanske inte bli så mycket att se på fotboll för min del kan jag ju säga, jag hatar fotboll.. Istället ska jag gå lite på stan och sånt, får se vad jag hittar på. Josef ska med också, så det kommer vell göra att den här helgen inte blir till någon riktigt plåga ;)! Kan vara kul ibland att bo i husvagn och så, men ja... Det kanske inte riktigt är min grej kan man vell säga ;)!

Jaja jag har en hel del bilder som jag kan lägga ut från i helgen och sånt som jag har fotat på dagarna, men de finns bara 2 problem till att jag inte kommer att göra de, i alla fall inte just nu. 1, jag är uppe i Åbyn och bilderna är på datorn i Burträsk, och 2, jag har ingen ork eller lust just nu ;)
Men om ni vill se bilder från i helgen så kan ni gå in på min bilddagbok. Klicka här för att komma till min sida.

Som jag sa tidigare är jag uppe i Åbyn och kan inte lägga in nåra bilder, så istället får en film på mig och min gamla klass när vi gör våran klassdans ;) Borde ha lagt in filmen tidigare, men jag har glömt bort den ;)!


Torsdag 18 Juni

Hejhopp :)!
Tosdag idag, och idag har mitt sommarlov vänt lite. Hittills har jag inte haft nått höjdar lov direkt, har inte haft något att göra och vädret har varit dåligt.
Men idag så har jag varit med Louice in till stan :)!  Jag hittade 2 bekini toppar och 3 par bekini trosor, eller 1 topp fick jag av Louice som sen födelsedagsprensent :) Sen fick jag 2 andra grejer också, men vad de var ska jag inte gå in på, då skulle nog inte hon bli så glad ;)

Annars så har jag inte gjort så mycket idag.
Och i morgon är de ju midsommar, förhoppningsvis så ska jag vara med Jessica, Louice och Johanna, men det är inte helt klart än ;)!
Aja nu har jag inte så mycket mer att skriva just nu, ska försöka skriva mer i morgon :)!



Onsdag 17 Juni

Hejhopp!
Jag har inte så mycket att skriva just nu, så jag tänkte att jag kan lägga in lite bilder som jag fotat för nån dag sen efter att jag byggt upp en egen liten ``fotostudio´´ (?)
Aja här kommer i alla fall lite av bilderna :)!









Måndag 15 Juni

Hejhopp!
Nu tänkte jag dra igång med mitt inlägg som förmodligen kommer bli rätt så långt ;)!
Tänkte i alla fall börja med att dra allt från och med torsdag.

Torsdag: Var hos Jessica i ca en timme och pyntade skrindan och traktorn och lite sånt, och sen for jag och Louice hem till henne och hämtade alla hennes grejer och gick sen hem till mig. Vi började med att börja på de som skulle bli tårtan till efter skolavslutningen, men endast botten blev gjord.
När vi var klara med den så började vi att testa lite frisyrer, och de tog ett bra tag, nästan 2,5 timmar tror jag.
Slutade i varje fall med att båda skulle ha lockigt hår. Väl klar med håret så fikade vi , och sen gick vi och la oss!

Fredag: Vaknade av att väckarklockan ringde klockan 06.00. Vi steg upp och fikade frukost och sen väntade duschen.
Vi steg upp tidigt för att tanken var att vi skulle vara klara före klockan 9, så att vi kunde hjälpa till med det sista på vagnen.
Men de gick inte alls som vi hade tänkt!, Halv 10 var vi på skolan, vi skyller allt på att de tog sån tid att fixa håret!

Vi hann i alla fall i tid tills vi började vandra i väg med tåget mot kyrkan, med våran klass längst fram med svenska flaggan!
Klockan 10 satt de hela igång med klockringning. Efter ett tag var de dags med den första sången med kören, det flöt på bra.
Men då det var dags för mig, Majja och Louice och köra vårat solo, då var de nära att ta till tårarna kan jag säga! Så dom första tonerna vart en aning bajs! Men de vart helt okej till slut!

Efter cirka en timme var allt klart och vi tågade ut ur krykan! Och jag och Ida längst fram, INTE ILLA ;)!
Blev lite fotografering utanför kyrkan och ta emot blommor och sånt. Sen bar de iväg med traktorn =D! Fy fanken så kuligt de var ;)!
Efter traktor åket så gick jag hem och det var tid för fika och gå igenom betygen, som gärna kunde ha fått vara en aningens bättre ;)!
Fick i alla fall lite pengar och sånt eftersom jag gick ut grundskolan. Pappa skulle iväg till stan och köpa en ny datorn och tvättmaskin, så jag följde med han. Gick in tom hänt, kom ut med en systemkamera=D=D Ojoj som jag har längtat och nu har jag en egen! WIIHOO!

Lite senare på dagen var jag med Louice, vi gick och käkade lite mjukglass. Sen gick vi hem till hon och hämtade lite kläder, och sen hem till mig för att fara iväg till Ljusvattnet på middag med alla 9:or.
Och jag säger bara VILKEN KVÄLL=D! Fy fan va kul jag hade! Liquid Echoes var och spelade, och jag och Majja poppade som aldrig förr! De var en kanon kväll, och en bra avslutning med klassen!
Kvällen avslutades med en kramring med klassen. Jag lyckades hålla tårarna inne ett bra tag, men då jag såg att Erica, Ida och Lisa grinade, då kunde jag inte hålla mig längre, jag började tok grina. Och de slutade inte förens jag gick och la mig.

Lördag:  Steg upp i tid och gjorde mig klar och sånt. Sen for jag iväg till Boliden för att fara vara med Josef.
Gick en sväng på markanden och lite sånt, marknaden var vell ingen höjdare ;)!

Söndag:
Vaknade vid 11 nån gång ungefär, och vädret var piss-dåligt, så de fanns inte så mycket att hitta på den här dagen heller ;)!
Mamma kom i varje fall och hämtade mig just efter 16.00. Och Jag hann nästan bara in i huset innan jag skulle iväg igen.
Men den här gången skulle jag iväg till pappa för att städa och ställa i ordning på mitt rum som ÄNTLIGEN har bliddit klart =D! När de var klart for jag hem till mamma igen och la mig och sov, eller ja sov och sov, gick vell inge vidare eftersom jag mådde dåligt halva natten.

Aja nu mår jag i varje fall bra, och jag tänkte nu försöka på att ta itu med alla bilderna jag har från skolavslutningen och liknande, så jag kommer inte lägga in något nu, utan de kommer kanske en bildbomb sen ;)!

Hoppas alla fått en bra start på sommarlovet!♥


Nu är en min!

Söndag 14 Juni

Tjollahopp!
Har inte haft tid att skriva nått i helgen, jag har varit bort och sånt. Och jag tänkte jag inte skriva någe mycket nu heller för jag ska gå upp och lägga mig, för jag har knappt kunnat sova något i veckan...
Men jag tänkte ta mig tid i morgon och skriva om helgen och lite sånt :) Och förhoppningsvis kommer det lite bilder också :)

Hejhopp!♥

Torsdag 11 Juni

Tjollahopp!
Känner mig inte alls på humör just nu, och det har varit upp och ner hela dagen, jag har gått och gruvat mig för skolavslutningen som är i morgon.
Under dagen så har jag och Louice även tränat med André på låten som jag,hon och Majja ska sjunga i morgon. Hur de går har jag INGEN aning om, hoppas på det bästa! Är bara mest rädd att jag kommer att börja grina eftersom att låten sjunger vi sjunger är till klassen.
Även om jag klarar att inte börja grina under sången, kommer jag att börja grina en hel del sen... Men förhoppningsvis blir jag nog inte ensam om de.
Ska bli så himla tråkigt att behöva lämna klassen! Jag vill inte göra de, inte än i varje fall...Kommer sakna alla.

Ikväll så ska jag i varje fall iväg till Jessica och pynta traktorn och vagnen till i morgon. Sen ska jag nog vara med Louice, som ska sova antingen här eller så sover vi hos henne.
Så jag kommer förmodligen inte kunna skriva något mer förens efter skolavslutningen i morgon.

Hoppas alla får en bra dag!♥


Cuz then goodbyes are round the corner
And then goodbyes don´t last one day
So I´m scared the time is running out
And I´ll see you fade away

There are goodbyes that no one cares about
And others so hard to face
So I´m trying to sing this song to you
Cause it´s time for me to say
I love you

Onsdag 10 Juni

Hallåhallå :)!
Halva veckan har gått, och nu är de bara en skoldag kvar innan skolavsluningen!
Hann med årets första dopp idag med Julia efter idrotten på morgon :D! Det var lite små kallt från början, men inte så farligt som jag trodde att de skulle vara ;)!
Men till mesta del bestod dagen av sång och träning i kyrkan. Sången till låten som jag, Majja och Louice ska sjunga, gick åt pipsvängen! Hoppas de går bättre i morgon!

I morgon är de ju som sagt sista skoldagen innan sommarlovet, men även sista dagen på gundskolan och sista dagen på Björnåkers. Tråkigt, tråkigt !
Och bättre kommer de inte bli av att vi ska ha friluftsdag och springa omkring i Burträsk på massa olika stationer som vi gör varje år. Och varje år så har vi alltid lika otur med vädret, det regnar alltid, och tydligen ska de regna i morgon också.

Jaja! Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, finns inte så mycket att göra. De jag till stor del har gjort den här veckan är att jag har gått och längtat efter att få gå och lägga mig, och vänta på att de ska bli skolavslutning.
Kanske lägger mig och vilar ett tag innan jag ens försöker hitta på något att göra ;)

I morgon far jag i alla fall i väg till stan efter skolan, ska möta upp mamma och sen kolla på lite systemkameror :D!

Mer om de i morgon  :)!



Bild från förra skolavslutningen


Tisdag 9 Juni

Hejhallå!
Tisdag idag, men jag har som fått för mig att det är torsdag.
Den här dagen har vell varit lite upp och ner om man säger så. Bättre än gårdagen som till mesta dels bestod av håltimmar hela dagen, började 08.40 (fast kom lite sen. Försovde mig -.-) och gick till 13.50. Och på den tiden så hade vi ca 1 timmes lektionstid sammanlagt. Lite smått ovärd dag.

Hade kanske inte direkt förväntat mig så mycket av den här dagen heller, eftersom att hela dagen bestod av min ``favorit´´ sport, såklart fotboll -.-
Nog för att jag inte var med och spelade, utan jag fick stå och fota hela tiden istället under matcherna då klassen spelade. Och resten av tiden vart de rast som gällde, längsta blev ca 3 timmar.
Fotbollen för klassens började bra, men slutade inte fullt lika bra! Vann dom 3 första matcherna och förlora den sista.


Nu hoppas jag på att veckan blir bättre! Morgon dagen kommer bestå av massa sång och träning inför skolavslutningen på fredag, och även städning av skåp och liknande!

Och ikväll kommer jag måste dra mig bort till jobbet, och göra de jag ska.
Sen funderar jag på en tidig kväll, eftersom jag knappt fick mig upp ur sängen nu på morgon, och jag försov mig igår.
Men om jag känner jag mig själv rätt, kommer de inte att ske på långa vägar. Så vi ser hur de blir med den saken!
Och sen tänkte jag även försöka att fortsätta lära mig Bella's lullaby på piano, men förmodligen kommer jag att ge upp när jag kommer till den krångligare delen!


Ny design

Nu har jag suttit och ändrat min design lite :) Ny header, ny profilbild och lite sånt.
Bya bakrund ska jag också göra, bara jag kommer på nått kuligt :)

Var tycker ni :)?
Klicka på F5 om de inte syns




Söndag 7 Juni

Tjollahopp!
Har varit dålig uppdatering i helgen, men jag har varit med Josef hela helgen, så jag har inte orkat ;)!
Ni har i varje fall inte missat något!
Jag har funderat på att skaffa en ny design, jag börjar bli lite smått less på den jag har ;P Så om de går som jag vill, kommer de en ny snart.

Nej nu ska jag inte skriva någe mer för tillfället!
Hejhopp!♥


Fredag 5 Juni

Hejhopp :)!
Nu är de fredag och skolveckan är slut! Känns skit bra, för nu är alla jobb och läxor över! Och inte nog med det så är de min födelsedag :D!
Jag tänkte snart gå och baka lite till senare ikväll, och sen måste jag städa lite. Ska försöka hinna allt sånt innan Josef kommer :)

Nu måste jag gå och skynda mig lite.
HA DET BRA!♥

Onsdag 3 Juni

Tjollahopp!
Jag tänkte inte göra nått långt inlägg. Ville först och främst ta och skriva Grattis till Jessica som fyller 16 år idag :)!
Senare ikväll hade jag också tänkt lägga upp filmen från dansuppvisnigen i lördags, men de gör jag om jag har tid :)!

Hejhopp så länge!♥


Nytagen bild på Jessica och jag.


Här kommer filmen som jag lovade tidigare :)


RSS 2.0