Mobilblogg

Egentligen fattar jag inte varför jag loggade in här. Jag är inte alls på humör. Jag är besviken, arg och ledsen. Jag vill bara bra täcket över huvudet, och hoppas på att dagen ska ta slut. Det känns redan som att den här torsdagen har varat längre än en hel vecka. Så vad ska jag göra ikväll? Jo, jag ska tomma tårkanalerna en aning och sen hitta på något sätt att avreagera mig på! Sen vill jag bara klämma in att MP1 är bäst!

Fredag 19 februari

GRATTIS  PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING!♥


Jag älskar dig!

Onsdag 17 Februari

Fick en gjädjande nyhet idag på matten! Ni vet dom där affischerna jag pratade om förr, med Michael Jackson tema? Det var ju som en lite tävling. Och de som vann skulle få ha med sin affisch i Norran och sen skulle några sättas upp inne i stan, och jag, Klara och Majja VI VANN!
Kanske inte är värdens största grej men det är endå någonting, och jag tycker det känns jättekul, för det är ju trots allt inte varje dag man får ha med något man gjort i tidningen! ;)

Så nu tycker jag att ni ska ta er en titt i norran på lördag och leta upp min, Klaras och Majjas affisch!


En utav dehär bilderna kommer det att vara, men jag är inte helt säker på vilken det var. Och jag har ingen bild på när vi lagt till text osv, så ni får duga er med det här!


Tisdag 16 Februari

Jag kommer att må gott ikväll säger jag bara! Ska käka semlor, ben & jerrys och sen läsa ur min bok, och kanske se någon film!


Måndag 15 februari

Blev inget skriver igår pågrund av att det var alla hjärtans dag. Min dag tillbringade jag ju som jag skrev tidigare, med Josef som har varit här sen i lördags till idag. 
Gårdagen började med att vi vaknade upp just efter 9 och jag var snäll och gjorde frukost på sängen till Josef, och sen fick han en chokladask, och jag fick geléhjärtan (A). Sen så badade vi och lite sånt.

Lite senare for vi iväg mot flygplatsen för att hämta mamma som varit borta i Thailand i över 2 veckor, och sen vidare till stan för att jag skulle dansa. Sen fick jag även utöka mitt skoförråd med 2 converse skor, ett par svarta och ett par röda :)

Sen idag så var det skolan och jag började 09.30 och slutade 12. Så sen jag kom hem så har jag hunnit vara och jobba som jag inte gjorde igår, och lite annat. Nu ligger jag i alla fall i sängen och ser på tv, och sen ska jag nog gå och lägga mig tror jag!




Lördag 13 februari

Igår blev det inget skrivet. Största delen av dagen spenderades på skolan, och det blev en längre dag pågrund av att jag, Klara och Majja jobbade över på Medieproduktionen som var sista lektionen, för att hinna klart med våra affischer. Så nu är allt klart och fixat, och nu är det bara att vänta och se vem som ''vinner'', och får ha sin affisch i Norran.
När jag kom hem så tog jag det mest bara lugnt och jag tillbringade kvällen i sängen med en godispåse och såg New moon.

Vaknade just efter 10 nu på morgon. Steg upp och käkade frukost, sen har jag städat och gjort mig klar.
Och nu sitter jag och väntar på att min älskling som är påväg hit och ska stanna till måndag. Så jag antar att jag inte kommer att skriva något imorgon.

Med det sagt så önskar jag er en bra alla hjärtans dag!♥



Torsdag 11 februari

Torsdag idag och jag har varit ledig hela dagen!
Steg upp före 11 och käkade, tog ut vovven, duschade och sen tog jag faktiskt fram systemisen och fotade! Händer alltför sällan nu för tiden, så jag tyckte att det var på tiden! Så jag sysselsatte mig med det i någon timme, och på den tiden hann jag även doppa kameran i vattnet, vilket självklart inte var meningen. Men ingen skada skedd!

Snart ska jag gå ner och käka lite, och sen tänkte jag försöka ta itu med matten eller med bilderna jag tog idag. Men om jag känner mig själv rätt kommer jag säkert fastna vid tvn eller någe annat!

Har inte så mycket mer att skriva så jag tänker bjuda på en bild av mig själv som visar hur jag känner just nu!





Onsdag 10 februari

Halva veckan har gått, och jag kan inte säga annat än att det känns bra!
Idag har jag varit i skolan som vanligt, städat rummet, jobbat och nu har jag hamnat upp ensam hemma hos mamma.
Har även hunnit med att ta fel buss, men lyckligtvis så löste det sig ganska fort, så ingen big deal!

Har även prata endel med min lillebror Anton idag, om kärlek. Lillen berättade att han och en kompis skulle fråga chans på en och samma tjej, och hon sedan skulle välja vem hon ville ha. Och han berättade även att han varit kär i den här tjejen sen han såg henne första gången, alltså för 4 år sedan.
Självklart ifrågasatte jag vissa grejer, det svaret jag fick tillbaka var ``Jennifer, du förstår inte hur det är att vara i min ålder och ha kärleksproblem.´´
Fick även se lappen som sedan ska läggas i tjejens jacka så hon skulle se den när hon skulle hem, och därför inte kunna visa den för hela skolan, för det skulle vara jättepinsamt!

Han har alltså just fyllt 10 år och har jättestora kärleksproblem enligt han. Stackars liten...
Nästan lite för charmigt! ;)




Du träffade rätt i hjärtat

Sitter på skolan och känner tårarna komma när jag läste det här.



Sista försöker

Funderar på att dränka mig i toan då det är tredje gången jag skriver detta inlägg eftersom att blogg.se laggar som ett sate. Orkar inte skriva om min dag, som jag redan gjort tidigare, MEN som försvann.

Slänger in ett GRATTIS TILL KLARA som fyller 17 bast idag som avslutning!




GRATTIS BRUDEN!

15 månader♥

Har inte blivit någon uppdatering nu under helgen och anledning till det är att jag har varit borta hela helgen hos Josef. Men jag tar lite nu om vad som har hänt!

I fredags så var det bara att stiga upp tidigt för att fara till skolan. Extra jobbigt på fredagar eftersom det är enda dagen vi inte har sovmorgon. Dagen flöt på och jag och några andra tjejer i klassen gick och skakade lite rumpa i en av danssalarna på idrotten! Och efter lunch var det Medieproduktion då jag, Klara och Majja fick inta studion!
Vi gick igenom lite om ljuset och hur lite saker fungerade och sen var det bara att sätta igång och greja. Och den som stod framför kameran var jag iförd i Michael Jackson-utstyrsel! Resultatet kommer så småning om.
Efter det var dagen slut och jag tog bussen hem till Josef och sov där.

Lördagmorgon vaknade jag upp vid Josef, eller blev snarare uppväckt och fick ett ''fint'' morgonhumör!
Vi gjorde i alla fall inte så mycket på dagen. Vi gick ut en sväng i det härliga vädret och gick sedan hem och åt vaniljmunkar och drack varm choklad framför tvn.
Efter middagen drog vi iväg till stan för att se på bio, Snabba cash. Filmen var inte dålig, men inte bra, men den var lite för rörig för min smak.
När filmen slutade bar det av till Boliden igen och där blev vi bänkade framför tvn och såg bland annat Melodifestivalen, som blir sämre och sämre för varje år.

På söndag for jag med bussen klockan 14 till stan där mormor hämtade mig. Och hos hon stannade jag tills streetdancen började. Och jag måste bara säga att dansen nu är så himla rolig, lär mig nya grejer varje gång och det känns verkligen som att det går åt rätt håll! Och mycket för att vi har en ny lärare och allt har blivit svårare. Men enligt mig är det vara positivt!
Blev hämtade av pappa och sen skjutsade han mig så jag fick jobba, och sen senare blev det att se på tv och sen hoppa i säng.

Och idag är jag ledig som många andra! Och idag så ska jag städa lite här uppe på rummet, sen ta mig en prommis till Burträsk med vovven till Mamma och stanna där tills imorgon då det är skola.
Sämre blir det inte av att Josef kommer att håller mig sällskap. Inte nog med det så firar vi 15 månader idag!♥


Torsdag 4 februari

Känner mig duktig eftersom att min uppdatering blivit bättre, men bra är den inte. Långt ifrån! ;)
Igår skrev jag inget, men jag hann som inte. Men jag var i skolan, jobbade, såg lite tv och gick sen och la mig.

Vaknade upp imorse och var helt inställd på att den här torsdagen skulle bli en plåga... Men faktiskt inte! Dagen började med att vi skulle skriva en uppsats. Fanns några ämnen vi välja på, och jag valde ``En oförglömlig dag´´. Hur slutresultatet blev vette klåån! Vi fick hålla på i 3 timmar. Men de flesta var klara före. Och efter det hade vi bara matte kvar. Men vi gullade med matteläraren och vi fick jobba hemma istället, så vi fick sluta.
Åkte med 13.05 bussen. Och jag har inte gjort ett piss sen jag kom hem. Sitter bara och väntar på att pappa ska komma hem så jag får käka tacos!


GE MIG SOMMAR!


Tisdag 2 februari

Inte riktigt min dag känner jag. Humöret är upp och ner, och det säger ganska mycket tror jag.
Var så grymt jobbigt att ta sig upp ur sängen nu på morgon och sätta sig på bussen, men jag gjorde det.
Hade 2 lektioner före lunch, matte och idrott. På idrotten var vi ute i det pissiga vädret och körde olika bollspel.
Trots att vi inte hade hela lektionen hann jag dra med mig snö, kyla,  lite mer förkylning och nackont efter att ha krockat ihop med Jonte!
Men jag kunde glädja mig åt att de satt igång bastun i omklädningsrummet, och att jag fick en lite bättre eftermiddag.

Efter lunchen hade vi mentorstid som inte började någe vidare för Majja som fick näsblod och fick fly fältet, och sen medieproduktion.
Och det var nog dagens höjdpunkt om jag ska vara ärlig! Vi blev en person mer i gruppen och det är nu jag, Majja och Klara som ska sätta ihop en affisch. Så vi har fixat kläder och gjort det mesta klart, så nu är vi redo att inta studion och fota. Och det ska vi försöka hinna med imorgon om allt går som vi vill! Slutade 15.20 och hade turen att hinna med 15.25 bussen hem, där jag träffade Cicci!

Så jag har varit hemma i några timmar nu och har egentligen inte gjort mycket nytta. Men jag har hunnit läsa lite ur min bok, och även pratat lite med mamma som befinner sig i Thailand!
MEN NU tänker jag gå ner och borsta tänderna, ringa Josef och sen sova och hoppas på en bättre dag imorgon!


Sometimes you just feel tired, you feel weak.
And when you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you, you gotta find that inner strength
and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up
and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.


'Cause I'm just one of those ghosts


RSS 2.0