Måndag

Hej alla blogg läsare :)!
Idag så har jag gjort en ny design till bloggen :)! Jag vart lite less på min förra, och jag hittade ingen bra bakrund som passade bra. Men till slut blev den så här, vad tycker ni :D?

På ett litet tag så tänkte jag gå upp och packa mina grejer för jag ska fara till mamma idag. Jag stannade hos pappa i natt för att jag har hållt på med att riva tapeter i mitt rum.

I kväll blir de kanske att vara med Louice, skulle prata lite med hon lite senare och se hur de blir. Ajaa nu måste jag gå upp och packa, jag kanske skriver mer sen de får vi se om :)


Hare bäst!♥


Söndag

Hej alla blogg läsare :)!
Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen! Men i veckan har jag faktist haft fullt upp, jag har varit tvungen att göra klart praodagboken och sen plugga till fysik provet. Praodagboken har jag hållt på med hur mycket som hellst, jag vet inte hur många, men många är de i alla fall! Men nu är den klar :D!!!!

I torsdags va jag med Jessica för att vi skulle plugga tillsammans och de gick vell som de gick ;)! HAHA!
Jag fick inte in mycket i skallen kan jag ju säga, men kul hade vi xD! Va länge sen jag skrattade så mycket!
Jag kunde inte fara på dansen eftersom de va så mycket att göra :/ jävla bajs ;)

I fredags så fick jag och dom andra tjejerna sluta klockan 2 i stället för 15.40 :D! Vi tog bussen in till stanoch for och bowlade, de va första gången för mig så jag va vell inte så där super bra på de kan jag ju säga ;)! De gick ganska bra från början men inte lika mycket sen. Men jag kom i alla fall inte sist de gjorde Majja :]!  Och jag kom 2:a :D!

När vi hade bowlat klart så gick vi in till centrum och skulle käka mat. Vi gick först till Dallas, men där var de fullt med folk, så vi gick till frasses och där va de LIKA FULLT! Så vi gick tillbaka till Dallas och väntade. När vi fick bord och jag och Majja hade börjat äta mat, så var de nåra idioter som satt bakom oss som blev sur på Louice för att hon hedde för fönstret så dom började kasta tomater! En for nästan i min mat, jävlar vad sur jag blev ;)! Och sen när dom skulle gå, Louice HAHA du är min hjälte ;)! Fy fan va kul!

Vi hann gå en lite stund på stan också jag testade ett par baggy jeans på VERO MODA som jag vill ja men jag köpte dom inte. Sen vare bara att gå till bussen och fara hem.
Här kommer lite bilder :)
       

Igår så for jag och pappa in till stan igen för att vi skulle kolla efter tapeter till mitt rum, men vi hittade inga. Antingen så var de bara fula tapeter eller så vare stängt ;)! Så och mamma får fara till stan och kolla till veckan då jag är ledig.
Vi for in till centrum och jag fick gå och köpa mina baggy jeans som jag testade i fredags, jag var tvungen, jag ångade att jag inte köpte dom först ;) Ska försöka lägga in bild idag :)
När vi var klara for vi och köpte pizza och for sen till Eva och såg på hockey :)

Nu idag ska jag nog bara tare lugnt måste städa på mitt rum och kanske börja riva tapeter. Så jag kommer stanna hos pappa tills i morgon för vi är ju endå lediga i morgon så, och även på tisdag OCH onsdag :D!

Nu måste jag gå och städa, skriver kanske mer sen.

Hare bäst!♥


Tisdag

Hej alla blogg läsare :)!
Nu har jag var RIKTIGT dålig på att uppdatera. Nu måste jag fan ta och skärpa mig. Men jag har inte riktigt orkat skriva nått ;)

I alla fall så hela förra veckan så hade vi prao, jag va på KappAhl i Skellefteå. Jag hade de faktist riktigt kul :)! Jag fick packa upp nya varor, galga, larma och sen fick jag även göra ``plock listan´´. Alla var HUR TREVLIGA som hellst :D!
Dom ville till och med att jag skulle stanna kvar en vecka till ;)!

Så nu har de börjat en ny skol vecka, FY FAN! Jag är redan less och jag har gått 2 dagar! Idag fick vi i alla fall sluta klockan 2, eftersom vi inte hade nån bild lärare idag.
Just ja förra veckan kom mina kläder som jag hade beställt, jag kommer vell försöka lägga in nån bild imårn eller nån annan dag, kommer även lägga in nån outfit :)!

Fick även veta idag att vi är lediga nästan måndag OCH tisdag :D ! Så jävla skönt! Bara vara hemma och sova och allt ;)!
Men fick även veta att vi har fysik prov på fredag, och de är samma dag som vi ska lämna in prao-dagboken! NICE!
Idag har jag även börjat rensa på mitt rum här hos pappa, eftersom jag ska få göra om här ÄNTLIGEN! De ser för jävligt ut här, så vi far in i helgen och köper tapeter jag och han  :D!
Sen när jag höll på att städa ringde de i min mobil, när jag såg vem som ringde blev jag riktigt glad :D! Då vare min kompis från Stockholm som ringde, va riktigt kul att han ringde, har inte pratat me han nått sen jag kom hem från Turkiet. Bara på sms och msn osv..
Kl 8 gick jag ner och såg på Idol, sen nu efter de så har jag inte gjort så mycket annat.



Hare bäst!♥



Saknar de! Ta mig tillbaka :)

Outfits

Här kommer 2 outfits från i veckan :)!

Måndag

•Vit lång topp med ``Walk my way´´ tryck (den är uppvikt), Från Ellos
•Svarta jeans, från BIK BOK
• Svart pås-väska, Från Accent
•Svart skärp av märket Channel
•Svarta sockar


Torsdag

•Rosa tröja med siden band, från BIK BOK
•Ljusa jeans av märket Rock & Republic by Victoria Beckham
•Rosa diadem med vita prickar, från Ur & Penn
•Rosa randiga sockar

dom va ganska enkla, men vad tycker ni :)?

Lördag

Hej alla blogg läsare :)!
Nu har jag inte skrivit på ett bra tag, men jag har inte kännt att jag har haft orken eller lusten att skriva ;)! Men jag tänkte skriva lite nu i stället.

Har varit i skolan varje dag den här veckan, som vanligt...Är redan jätte less på skolan!..
Har även fått reda på vart jag ska praoa nästa vecka de kommer bli på Kapphal i Skellefteå :)!

Sen efter jag kommit hem efter skoldagarna har jag bara tagit de lugnt :)!
I torsdags så hade jag och Louice Street-dance. Så vi tog bussen in till stan, och sen dansade 1 timme, innan pappa kom och häntade oss.

Igår så hade vi frilufts dag på skolan, jag och Louice valde att gå skogs promenad, vilket kanske inte va de smartaste.
Vi gick lite fortara en dom andra gjorde, och vi trodde vi kunde vägen vi skulle gå, men tydligen inte  ;)! De hela slutade med att vi gick genom hela skogen , och hamnade med alla 6:or ;)! så vi fick gå havla vägen med dom, innan våran grupp kom och såg att vi va med dom ;) Allt gick i alla fall bra.
På kvällen så kom Elina hit och jag hjälpte hon att göra en ny design, så här blev hennes header :)  
Vad tycker ni om den :)?

Nu i kväll så ska jag och dom andra tjejerna fara till Majja och fira hon eftersom hon fyller 15 idag :D! GRATTIS MAJJA :)!
Vi ska dit kring 6 tiden i kväll, och vi ska hitta på mycke roliga saker, jag skriver i mårn om vad vi gjorde och kanske lägger in lite bilder också :)!

Hare bäst!♥



btw, kommer lägga in lite outfiter från i veckan i ett inlägg efter de här :)!


Beställt

Nu har jag beställt lite kläder och tjoller här kommer lite bilder på de jag beställt.
De skulle komma antingen nästa vecka eller i mitten på v 38 :)

•Svart jacka
•Svart mössa

•Grön topp


allt kommer ifrån h&m, vad tycker ni :)?

Söndag

Hej alla blogg läsare :)!
Sista dagen på den här veckan idag.
Jag har inte hunnit skriva så mycket i helgen, har haft fullt upp! Så jag tänkte skriva lite nu i stället.

Fredag: Va i skolan på dagen. Sen när vi slutade for jag hem och började göra mig klar för att fara tillbaka till skolan och fixa i ordning till discot vi gjorde med klassen. Discot började kl 18.30 och slutade 23.00. De kom mycket folk, fast de gick lite trögt att få igång alla från början, men de blev bättre eftersom.
De vart endå ganska lyckat tycker jag, dom flesta verkade i alla fall ha kul, även jag ;)!
Men man blev lite små less i slutet.
Jag och Louice kom hem just före 12. Vi fikade och gick och la oss efter de, Louice somnade direkt ;)

Lördag: Jag och Louice steg upp klockan 6 för att kunna fara med bussen till stan 08.45. Vi steg upp tidigt för att vi skulle slippa stressa, men nae så blev de inte vi va endå på väg att missa bussen ;)! Men tur nog gjorde vi inte de.
Kom fram till stan 09.30, väntade i stan till kl 10 då bussen till Boliden gick. Vi kom fram en halv timme senare. Då kom Mattias och mötte oss,  och sen kom Josef.
Vi gick omkring lite, käka pizza , sen for vi och hyrde en film som hette Awake Den va endå hyfsat bra tycker i alla fall jag, men då vet jag inte vad dom andra tyckte, eller jo Louice tyckte den va läskig ;)!
Louice pappa kom och hämtade oss vid 4, och vi for hem till Burträsk igen.

När jag kom hem vare bara att fixa i ordning allt igen och äta, för då skulle jag iväg till Jessica och vara med hon och resten av tjejerna. Kom till Jessica vid 7 tiden. Och sen for jag och Louice hem vid 12 för att vi inte skulle sova där.
Satt mig vid datorn när jag kom hem, och då hade Louice, Mattias och Josef  en tävling om vem som kunde va uppe längst, så jag va me ;) Mattias gick och la sig först, sen Louice, sen Josef och sist JAG :D! Så jag vann :} MOHAHA !
Va uppe till efter 4.

Söndag: Blev  väckt av mamma vid halv 3 och då va hon inte så glad att jag låg och sov. Hade gärna sovit nåra timmar till kan jag ju säga ;)  I alla fall va jag tvungen att gå upp. Sen efter de ha jag inte gjort så mycket ha städat lite och packat.
Eller jo jag har beställt lite kläder och sånt. Skriver ett inlägg lite senare om vad jag beställt.

Nu ska jag snart gå och göra min svenska läxa och fortsätta städa ;)!

Hare bäst!♥



Kort inlägg

Hej alla blogg läsare :)!
Jag kommer inte hinna skriva mycket, för jag ska snart bort till Jessica och vara med mina kompisar :)!
Jag skriver i mårn eller när jag kommer hem

Hare bäst!♥

Outfit

Här kommer dagens outfit :)



Grön t-shirt, från Gina tricot
Svart hög kjol, från Gina tricot
Svarta leggins, från Gina tricot
Svarta sockar
Svarta benvärmare, har gjort dom själv
Svart påsväska, Från Accent
Långt halsband, Från h&m

Vad tycker ni :)?

Torsdag

Hej alla blogg läsare :)!
Idag är de nog den värsta dagen på hela veckan, jag HATAR torsdagar, bara jag som tycker dom är värst?
De är jobbigast att stiga upp, och dagen går alltid så segt.

Så fort jag vaknade i morse så kände jag att jag hade jätte ont bak i vaden, jag hade de igår också, men inte lika ont. Men de gick i alla fall över efter nån timme, men så blev de inte idag... I stället så fick jag bara mer och mer ont. Kunde inte vara med på Idrotten. Sen kan jag inte fara på dansen heller! ÅÅ va sur jag blir!

Nu ikväll så ska Jessica komma hit, och vi ska göra lite läxor också så vidare :).
Och i morgon så blir de disco med klassen , och efter de sova hos Louice :)

Ska lägga in dagens Outfit efter de här inlägget :)

Hare bäst!♥



Onsdag

Hej alla blogg läsare :)!
Jag skrev inget igår, men jag kände inte att jag orkade. Jag va så trött.
De hände inte så mycket igår, va  i skolan sen va jag bara hemma.

Idag va de skola igen, suck... Jag är redan less på skolan, och de har inte ens gått 2 veckor sen jag började skolan.
AJA! Jag får se fram emot en toppen helg i stället :D! Först på fredag så kommer jag och min klass att ordna ett Disco för alla som går i 6:an till 9:an, i matsalen i Burträsk. Vi gör de för att vi ska samla in pengar till klass-kassan. Får hoppas de blir lika kul som de förra vi gjorde vid jul :)!
Sen på lördag blir de upp tidigt! Åka buss till Skellefteå och sen vidare till Boliden, med Louice! Och där kommer vi vara ett tag, vet inte riktigt hur länge men. Sen på kvällen blir de kanske att vara med Majja, Johanna, Louice, Jessica och Julia.
Vi får se hur de blir me de, men hoppas verkligen de blir av :)!

Hare bäst!♥


Satt och lekte lite med bilder igår, här är ett av resultaten, va tycker ni :)?

Outfit

Här kommer dagens outfit



Röd topp, Från Gina tricot
Svart kjol, från Gina tricot
Svarta leggins, Från Gina tricot
Svarta sockar
Röd väska med avtagbart axelband, Från Ellos
Halsband, Från H&M

Hoppas ni gillar de :)?

måndag

Hej alla blogg läsare :)
Jag skrev inget igår, jag höll på med min design ganska mycket. Vad tycker ni om min nya :)? Bra eller dålig :)?
Igår så for jag  till mamma och ska vara här tills på söndag, sen far jag till pappa igen.

Dagen började med att jag fick ha sov morgon 1 timme, för att vi började senare. Jag steg upp, gjorde mig klar och sen for jag iväg till skolan.
Dagens gick endå hyfsat fort, tycker i alla fall jag. På matte lektionen blev de vell inte så mycket gjort för jag och Louice, vi satt och svammlade om massa annat ;)!
Klockan 2 så skulle jag gå till Mirjam ( skol sköterskan ) på hälso kontroll. Kolla längden, hörseln, vikt och så vidare.

For hem och gjorde läxan klart, sen har jag inte gjort så mycket. Kanske skulle vara med Louice idag men jag vet inte om de blir så, ser vell.

Tänkte lägga in dagens Outfit i inlägget efter de här.

Hare bäst!♥




RSS 2.0