Söndag 31 Januari

Tjollahopp alla läsare som fortfarande finns kvar, trots min gryyyymt dåliga uppdatering!
Tänker att jag ska ta tag i det och börja skriva oftare, men helt ärligt så orkar jag inte. Har istället lite planer med Majja om att öppna blogg ;)! Men det får vi se hur vi lyckas med!

Jag har i alla fall haft en jättebra helg! I fredag så var jag med Majja. Vi började med att äta mat på frasses efter skolan, och fortsatter med att gå på ICA och handla in lite gott till kvällen. Eller ja, lite var vell helt fel ord. Med kvittot i handen slutade kalaset på 299 kr! Trots att det är kanske lite för mycket pengar för godsaker, så gick vi därifrån glada och skrattandes! Väl hemma staplade vi upp allt gott på bordet, hämtade täcken och kuddar och gosade ner oss i soffan till Lejonkungen 3! När filmen var slut fortsatte vi med disney filmer. Dessvärre somnade jag till och missade nästan 2 av 4 filmer, som var det enda vi hann med innan båda slocknat i soffan!
Steg upp kring 12(?) i lördags, Majja for ca 1 timme efter.

Jag började röja undan på rummet, och tog mig sedan ut på en prommis med vovven. Väl inne i värmen igen hoppade jag in i duschen och fortsatte sedan med att fixa mig. Kring 17 så kommer min favoritpojke genom ytterdörren, jag kunde inte känna mig mer glad!
Lagade mat och sen blev det en sväng till kiosken, och slutade upp med en mysig kväll framför tv-apparaten och såg Robinsson!

Vaknade tidigt nu på morgon med Josef vid min sida, som sedan stack iväg med 12 bussen. Och efter det har jag inte gjort mycket. Har suttit här och käkat upp min Ben & Jerry's och massa andra onyttigheter som jag inte lyckat få i mig tidigare i helgen.

Men snart ska jag dra mig upp till rummet och börja packa för att fara till pappa där jag ska vara i mer än 1,5 veckan nu medans mamma är i Thailand.
Och sen på ca 1 timme så ska jag iväg till stan på streetdance, och vette klåån hur det kommer gå med min kropp efter denna helg!!


LEOS LEKLAND!

Här blir det ju endå inte någon uppdatering så jag slänger in lite bilder från Leos lekland i söndags!






Torsdag 14 Januari

Det small bara till och snart är det helg igen! Och nu tyckte jag att det var dax för uppdatering!
Tänkte ta lite smått om vad jag har gjort sen jag uppdaterade sist, jag har: sett Avatar på bio med Josef, lillebror Adam och Alice, börjat om skolan ( grymt kul att träffa klassen igen ), jobbat, satt mig ner och tagit itu med att lära mig mer om kameran för att kunna utveckas, firat Adam som fyllde 14 år igår, träffar kompisar, varit med Josef, och även hunnit med lite shopping. Den här gången fick jag med mig en tröja, ett linne, hudkräm, sminkborttagning och underkläder som var välbehövligt!

Men just nu så ligger jag i sängen och ska snart börja packa för att jag ska nämnligen följa Josef hem imorgon och sen så ska vi till Luleå på lördag och bo på hotell och shoppa och sånt där :)!
Hade egentligen tänkt ta mig i kragen för en gångs skull och ta mig ut och motionera, men inte fan blev det av! Fastnade här istället... SNART ska jag ta tag i det här och få mig ut! BANNE MIG!


Bjuder på en konstig bild!


WIIHOOOO!

Fick hämta ut mitt packet som jag hade beställt just efter jul, och i det låg mina KNALLROSA SNOWBOARDBYXOR! Är jättenöjd och blev bra med den vita jackan jag köpte för lite mer än en vecka sen, och den knallrosa mössan jag fick i julklapp!
Det enda minuset är att det svider i plånboken en aning...

Från Junkyard 1299:-


Första inlägget för 2010

Mitt första inlägg för 2010!
Firade nyår hemma hos Ludwig med Klara, Majja, Josef, Karro och Robin. Och vi började året med att missa 12 slaget! Men trots det kan jag säga att jag fick en fin start på året :)!
Dagen efter for jag och Josef hem till mig och packade, och senare hem till han på kvällen för att fara iväg till Ammarnäs dagen efter.

Så det är mycket därför det inte kommit någon uppdatering. Kom nämnligen hem för bara 1-2 timmar sen. Så nu är jag hemma hos pappa och ligger och myser med Doris-kissen.
Och i väntan på att få fara till mamma och hämta sånt som jag behöver, tänkte jag gå ner och utmana lillebror i WII!

Tog inga bilder på nyårs eller i Ammarnäs så jag bjussar på en bild från nyårs som Klara tog

Det vart någe fel skulle jag tro!

RSS 2.0