Lördag 28 november

Tjollahopp!
Gårdagen var helt okej, eller ja egentligen mer än okej! Dansen var inte så tråkig som jag trodde att den skulle vara! Foxtrot var kanske inte min och Josefs starkaste sida, och det är nu bevisat för alla som var med. Bugg var däremot faktiskt kul, och det gick bättre! Så kul så att jag, Majja och Klara började prata om att gå buggkurs (A)!
När förmiddagen var klar så var det bara MPR kvar, och vi var helt säkra på att vi skulle hinna klart med våran film. Tror ni att vi gjorde det ?, Inte fan gjorde vi det inte! Blir förmodligen klara nästa gång istället :)

Efter skolan så for jag ju som jag skrev till Josef och där blev det att mysa och se på Idol osv :)
Men nu är jag i varje fall hemma och ska snart baka lussebullar med mamma, och sen kommer kvällen fortsätta bra hoppas jag!


Torsdag 26 november

Har suttit och försökt ändra min design lite. Satte ihop en header på nån minut som jag kanske hade tänkt använda, men blev inte helt nöjd så jag låter det vara ett tag ;P!
Annars idag så har jag inte gjort mycket. Varit i skolan och så. Och där hände inget speciellt. Blev en hel del snack om dansdagen vi ska ha imorgon. Vet inte hur det kommer sluta eller hur det kommer att vara men jag hoppas på det bästa. Vi ska i alla fall dansa hela förmiddagen och sen är det bara Medieproduktion kvar och då kommer vi hinna klart med våran skräckis =D!
Sen efter skolan så ska jag fara till Josef om nu allt går som jag tänkt :)

Nu orkar jag inte skriva mer, HEJHOPP!


Saknar dig :(<3

På skolan

Skrev inget igår, och anledningen till det är att jag inte hade någon ork. Istället så låg jag i sängen och såg på film när jag kom hem.
Men innan jag for hem så hann jag gå lite på stan ch jag införskaffade lite små saker, fick med mig lite smink, nagelfil, parfym och en hudkräm.

Nu så sitter jag i alla fall på skolan och har just haft MDK. Har en sista lektion kvar innan jag får dra mig hem.
Men när jag väl kommer hem så blir det ingen vila! Utan det blir bara att släng i sig lite mat och sen så ska jag fara och jobba...

Slänger in en bild från insparken som avslutning!


Läxa

Har egentligen inte tid att skriva något men jag känner mig tvungen.
Sitter egentligen och håller på med läxa. NK:n är klar, nu är det bara lite matte som är kvar innan jag ska gå och lägga mig i sängen och vänta på att John Blund ska komma!

Har inte så mycket att skriva egentligen så det får bli ett kort inlägg.
HEJHOPP!


Detta är egentligen en bild som inte borde visas. Men bara för att det är Fredrik och Fílip och bitar ur kära MP1 så väljer jag att visa den endå!

Dans i novembermörkret

Här kommer bilder och musik från dansuppvisningen!
Ni får lyssna på låten och sen kolla på bilderna och tänka er hur det såg ut, för jag har ingen video.















Om någon har eller vet någon som har en film på hur det såg ut så skulle jag vilja se det (A)

Söndag 22 november

Jag skrev inget igår, dels för att jag inte hade tid, och sen hade jag Josef här också.
Han följde mig hem efter skolan som jag skrev i fredags. Men innan vi for hem i fredags så hann jag införskaffa lite små saker hårsnoddar och en leopardsjal.
Vi tog det mest bara lugnt, såg på Idol och mysade i soffan. 

Och igår då var det ju som sagt 21 November, vilket betydde dansuppvisning för min del. Gick faktiskt helt okej. Var påväg att göra bort mig det första jag gjorde, men det gick bra och jag känner mig inte missnöjd för det för en gångs skull!
Tänkte lägga in lite bilder från igår lite senare i ett annat inlägg.

Idag så ska jag inte göra mycket inte. Eller jag ska iväg och jobba lite, var inte så jätte taggad på det just nu men det måste göras!


MDK

Blir ett kort inlägg. Sitter på skolan i datasalen och har MDK, sitter och ska göra en logotype som ska beskriva mig själv. Och kan inte påstå att det ser bra ut...

I alla fall så följer Josef mig hem efter skolan och stannar tills imorgon tills jag ska in till stan på dansuppvisning.
Har ingen aning om hur den kommer att gå, men jag hoppas att det går vägen.

Har inte så mycket mer att skriva mer just nu. HEJHOPP!


Torsdag 19 November

Mina läsare hänger kvar trots min riktigt dåliga uppdatering! Kan inte påstå att jag har någon bra anledning till att jag inte skrivit, har bara inte haft någon lust helt enkelt. Men nu tänkte jag att jag var tvungen att ta mig i kragen och få ihop något.

Under tiden jag inte har skrivit så har jag hunnit små shoppa lite och utökat garderoben. Och även fått ett par nya dansskor, eftersom mina förra blev stulna på skolan.
Skorna kommer att användas redan ikväll när vi har scenrep inför dansuppvisningen på lördag!
Hade även en extra träning igår, och fick då lära in mig resten av dansen, så det känns lite bättre nu :)

Har gjort ett litet collage på det jag köpt, eller jag alla saker utom 1. Så här kommer det :

Sen köpte jag en svart mössa också men den hittade jag ingen bild på.

Aja nu har jag inte så mycket mer att skriva.
Eller jo! Vi var några från klassen idag som for på Bokia för att träffa Fredrik och Filip! Lägger upp någon bild då jag har fått tag i dom !


Fredagsmys!

Nu är den här skolveckan klar, och det är 1 vecka närmare till jul!
Har varit en ganska bra vecka om man bortser från att jag blev sjuk mitt i allt ihop. Men jag drog mig till skolan idag även fast kroppen kanske hade behövt vara hemma idag också. Trots det var det nog ett ganska smart val.

Morgonen började med engelska och jag fick även veta hur jag låg till i svenska och engelska, och jag känner mig faktiskt rätt nöjd med det jag har fått höra nu :)
Dagen fortsatte bra med MDK, idrott ( där jag inte var med pga av att jag varit sjuk ) och sist slutatades dagen med dagens höjdpunkt: Medieproduktionen! Och jag kan med glädje säga att det här var förmodligen den sista gången jag hade min ''fina'' mask, och vi är snart klara med filmen :D!

Och nu efter att jag kommit hem har jag bara tagit det lugnt egentligen. Men har även prata med min morbror, och det har nu blivit bestämmt att jag kommer att börja jobba 2 gånger i veckan ist för 1. Så nu kanske mina löner blir mer att hurra för, kaaatchiiiing!
Tog mig en titt på klockan nyss och såg att det är bara några få minuter kvar tills Idol börjar så jag hinner inte skriva mer nu. Ska försöka skriva imorgon innan jag far till Josef♥


Sjuk

Blev ingen uppdatering igår. Men anledningen till det är att jag vart sjuk. Jag hade jätteont i halsen och frös så jag skakade och hackade tänder. Så jag gick och la mig kring klockan 18 och vilade och det slutade med att jag somnade. Vaknade upp just efter klockan 20, gick då och åt lite. Men blev inte uppe någe länge ca 20-30 minuter, sen gick jag och la mig och la mig igen.
Och i sängen blev jag kvar tills ca 12.30 idag. Så jag har inte varit i skolan idag. Och det innebär också att jag inte kommer att kunna fara på dansträningen idag, vilket suger bajs!! Det skulle vara extra lång träning ikväll pga av att det är dansuppvisning nästa lördag. Så det här var inte alls vad jag behövde.

Har blivit en hel del sömn, men det har lönat sig faktiskt! Men jag vet inte om det blir att fara till skolan imorgon det får jag se senare ikväll eller imorgon.


Tisdag 10 november

Tjollahopp!
Blev inget skrivet igår. Men jag hade faktiskt ingen ork eller lust heller för den delen. Var på dåligt humör större delen av tiden jag var hemma, så hade jag satt mig och skrivit något hade det blivit ett emo-inlägg.
Jag var i alla fall i skolan. Och ja, finns inte så mycket mer att säga än att det var en helt vanlig måndag med MP1!

Och idag så slutade jag tidigt. Jag träffade upp mamma och fixade lite saker innan jag sedan fick springa till bussen för att inte missa den. Träffade Emelie från gamla klassen på bussen också så jag satt och pratade med hon hela vägen hem och även en bit påväg hem :)

Nu sitter jag i alla fall i hemma och väntar på att mamma ska komma hem och göra mat så att jag kan äta någongång och sedan fara iväg och jobba i tid.
Tänkte även passa på att tacka för alla fina ord jag fick efter jag och Josefs 1 års-dag!


Här är en bild på halsbanden gav jag till Josef i söndags på våran 1 års-dag♥


1 år!

Idag firar jag och Josef att vi har varit tillsammans i 1 år!


JAG ÄLSKAR DIG!<3

Torsdag 5 november

Tjollahopp!
Endast en dag kvar nu innan helgen! Och det kommer bli en bra helg, det känner jag på mig :)!

Var i skolan idag som vanligt. Hade någon måbra-dag på förmiddagen, helt okej faktiskt. Men efter lunch blev det andra bullar så vart det vanliga lektioner. Men om jag fick något gjort är en annan femma!
Stannade kvar i stan efter skolan och fixade lite grejer och for sedan till famme och åt middag där innan dansen började.
Hann med att införskaffa nya skor när jag gick på stan också, så nu hoppas jag att jag slipper frysa.

Imorgon är det ju fredag vilket innebär att det är bästa dagen på hela veckan, har roliga lektioner hela dagen, och imorgon får vi sovmorgon också, pga av att läraren kommer att vara borta. Och dagen kommer att fortsätta bra även efter skolan, då Josef följer med hem och stannar förmodligen tills på måndag.
Så ni får inte vänta er så jättemycket uppdatering nu i helgen, men jag ska försöka. I alla fall på söndag, då jag och Josef firar 1 år tillsammans ♥

Jaja, nu ska jag snart försöka dra mig i säng innan jag somnar här i soffan!


Onsdag 4 november

Halva veckan har gått nu, bara halva kvar! Jag orkar inte 2 dagar till, jag vill ha helg nu!
Dagen har gått allt annnat än fort kan jag ju säga...

Men men ska inte klaga är hemma nu i alla fall, har hunnit få i mig lite mat också.
Ikväll så blir det vell bara att ta det lugnt, ska bara packa mina danssaker till imorgon eftersom jag ska stanna i stan efter skolan imorgon. Ska gå på stan med mamma och fixa lite småsaker.

Nu ska jag sätta mig och se en film med resten av familjen!


Snart ett år gubben!<3

Tisdag 3 november

Veckan går verkligen inte fort kan jag ju säga. För mig känns det som att det är torsdag idag, men icket det är ju 2 dagar bort!
Var i skolan som vanligt idag också. Hände inget speciellt egentligen. Jag har varit hemma ett tag och har inte hunnit med något, eller ja suttit vid datan och ätit.

Men nu ska jag fara och göra lite nytta! Ska bara byta om sen ska jag fara och jobba. Hoppas på att det går fort så jag får fara hem och sova tidigt!


Måndag 2 november

Hallåhallå!
Blev ingen uppdatering igår, jag hade helt enkelt ingen ork eller lust för den delen heller.
Min dag spenderade jag till största delen sovades i sängen! Var riktigt trött efter i lördags.
Som jag skrev i lördags så var jag ju hos Amanda på kvällen. Var faktiskt en helt okej kväll! Endel från klassen och endel nya ansikten.

Sitter nu hemma hos pappa. Kom nästan nyss hit, och funderar på att gå och packa upp mina grejer och sen se på film med dom andra här i huset.
Har inte så mycket att skriva egentligen och jag har ingen bild att lägga in för den delen heller, ni får nöja er med det här!

HA DET BRA!


RSS 2.0