Söndag 31 Maj

Hejhej :)!
Igår hann jag inte skriva nått för att jag hade fullt upp hela dagen. Hade 2 dans föreställningar, klockan 14 och 18. Och direkt efter den sista for jag till Julia :)
Föreställningarna/Uppvisningarna gick faktist bra :) Jag gjorde inte bort mig eller nått sånt så, jag var faktist för en gångs skull inte ens nervös. Eller jo lite, men de gick över när man kom upp så scenen :) Bilder och film kommer till veckan :)
Sen for jag till Julia också och var med hon, Jessica, Majja och Louice :) Vi gjorde vell inget speciellt, men kul hade vi :)
Tog inga bilder så kan inte lägga ut nått.

Kom hem från Julia just efter 12, och då for jag och jobbade direkt. Blev en lång städning idag, 4 timmar tog den. Jobbigt, men jag får ju pengar för de ;)!

Nu tänkte jag i varje fall gå och lägga mig så att jag orkar upp i morgon. För övrigt ska jag och klippa mig i morgon också har inte riktigt bestämmt mig hur än, men de lutar mot att klippa lugg och spara ut håret igen :)

Hejhopp!♥

Fredag 29 Maj

Tjollahopp :)!
Såg nyss när jag loggade in att inlägget jag skrev igår hade jag gjömt publicera, hade tydlingen bara sparat de i utkastet ;P

Har i alla fall vart i skolan idag, och de känns så himla skönt att dagen är över! Nu har jag gjort bort nästan alla jobb, har bara kvar att göra en planch till Egypten jobbet, men de går fort. Den mutliga delen gjorde jag bort idag, och de känndes bra att få göra bort den :)!
Och snart sätts ju betygen också, vissa av lärarna sätter dom i helgen och andra har redan satt dom. Hoppas bara på höjning i ett par ämnen, så jag uppnår de jag har som mål ;)!
Nog om skolan!

Annars har jag hunnit göra om Johannas design, och håller på med att göra Carithas, sen är det Louices som väntar :)
Tänker även försöka ta mig i kragen och göra om mig egen också! Men jag skulle vilja lära mig lite med komplicerade grejer om man säger så ;P Så om nån har nått tips är vore de kul att höra :)!

I kväll så ska jag i alla fall i väg till stan för att ha genrep till dansuppvisningen till i morgon :) Hoppas bara allt går som jag vill! Nej nu ska jag gå och börja göra mig klar !

Hejhopp!♥


Torsdag 28 Maj

Hallåhallå :)!
Skola idag som vanligt. Började dagen med volleyboll, var helt okej faktist.
Efter de hade vi kemi prov, de gick vell sådär ;P. Annars har vell dagen i sin hel het varit okej, men inget kan slå musik lektionen, den gjorde verkligen min dag!

Annars idag så måste jag göra klart min muntliga redovisning om Egypten till i morgon, och fara på dans :)


Hejhopp!♥



Shopping i Göteborg

Här kommer bilder på lite av de jag köpte i Göteborg :)

•Vit/silver tröja av märket Adidas, från Stadium
•Randig tröja i olika färger, från H&M
•Vit/svart randig tröja, från Gina Tricot
•Korall/grå färgad tunika, från H&M
•Ljus rosa klänning till examen, från Gina Tricot
•Vita skor till examen, från Din sko 
•Vita tyg skor av märket Race Marine, från Stadium

Sen köpte jag lite små saker också men de lägger jag inte ut några bilder på :)

Så vad tycker ni :)?


Onsdag 27 Maj

Hejhallå :)!
Nu var det en vecka sen jag uppdaterade, men jag har vart borta och sen har jag inte haft tid.
For ju som sagt på klassresa till Göteborg förra onsdagen, så här kommer en sammanfattning av hela resan och de dagarna jag inte skrivit :)


Onsdag 20/5:
For iväg med tåget mot Stockholm 22.46. Blev inte så mycket sömn den kvällen.

Torsdag 21/5:
Kom fram till Stockholm kring 09.00 på morgonen. Jag och dom andra hann iväg att utforska huvudstaden i ca 1 timme.
10.10 var de tänkt att vi skulle vidare till Göteborg, men då var de problem med dörrarna, så vi blidde 20 minuter sena.
Väl iväg så tog de inte speciellt lång stund innnan jag och Majja tuppade av, jag sov som en stock, trots att vi hade sitt vagnar till Göteborg, sov jag nästan bättre där än i sovvagnarna ;)
13.37 kom vi fram till Götet! For direkt till skolan vi skulle bo på och lämnade alla grejer och små fixade. Vi käkade middag sen fot vi iväg med spårvagn till centrum. Gick och kollade omkring lite. Träffade Rebecca och Vera :)
Lite senare så for vi väg för att spela Laserdome. Det vart andra gången jag spelade, och de gick vell hyfsat bra ;P.

Fredag 22/5:
Steg upp tidigt, duschade och gjorde oss klara och for sen iväg till stan. Och där rök nästan alla mina pengar -.-

Hittade i alla fall en klänning till examen och lite annat ( Kommer bilder i nästa inlägg )
15.00 (?) var jag, Louice och Johanna tillbaka på skolan och hade ätit. Dom andra i klassen var redan på Liseberg.
När vi kom dit började vi med att åka Uppsvinget, och sen fortsatte vi åka massa karuseler. Favoriten blev lätt Kanonen ;)!

Blev kvar på Liseberg tills klockan var kring 21.30, då var de bra för min del, höll på att frysa ihjäl efter att ha åkt Flume Ride.
Tillbaka på skolan kom jag och Louice på att vi skulle lära känna de andra folket som också bodde på skolan, så vi började skicka brev och fjolla runt lite ;) Träffade folk från Växsjö och Nyköping osv.

Lördag 23/5:
Sista dagen i Götet. Packade ihop alla grejer och for iväg till centralstationen. Jag och Majja blidde sittandes där mesta dels av tiden. Vi fick oss iväg att gå och kolla omkring lite på Nordstan ett tag och ladda upp inför resan hem.
17.00 bar de iväg mot Bastuträsk igen. Och de blev en tidigare kväll den här gången.

Söndag 24/5:
Kom fram till Basuträsk vid 08.40. Pappa kom och hämtade och skjutsade hem.
Jag gick och la mig ett tag när jag kom hem, men inte tog de lång stund innnan jag skulle iväg igen.
Men den här gången till Skellefteå på streetdance träning. Hade träning från 13.00-15.00, sen gick jag in till stan och träffade Josef där :). Fick syn på Gert och Robert från Rix Fm som var på torget också.
Gick till mormor och käkade, sen var de bara att fara och dansa igen, men nu var de scenrep. Var himla kul, men jag var helt borta i huvet, var nog lite för trött ;)

Måndag 25/5:
Steg upp och for till skolan, men fick fara hem nästan lika fort. Vi var 10 stycken i hela klassen där, resten var hemma eftersom att de var trötta efter klassresan, så vi fick sluta 10.20 :)
Var med Louice mesta dels av dagen, såg på film och käkade glass :)
Blev sen en tidig kväll.

Tisdag 26/5:
Skola igen. Började dagen med HK där vi gjorde Buffé, jag och Emelie gjorde förrätten som blev räkskagen!
När jag kom hem satt jag mig med spanskan direkt. For inte och jobbade, utan jag ska ta en stor stäning på söndag istället.

Onsdag 27/5:
Och den här dagen har vell inte varit den bästa kan jag ju säga. Vi skulle gå nån runda i skogen borta i någerst, som skulle vara 7 km, men jag säger bara ät bajs, de där var inte 7 km!
Och vädret var inte på våran sida heller. Ösregn. Man blev genom blöt och började frysa och inte bättre blev de heller av att man fick stå och vänta på att bussen skulle komma och hämta oss 1,5 timme heller!
Så när jag väl kom hem så tog jag en varm dusch! Och när jag kollar ut genom fönstret nu så är de sol.... -.-
Och resten av min kväll kommer att bestå av plugg!
Nu är de bara att bita ihop, sista rycket nu, betygen sätts på fredag. Sen är de lugna gatan igen :)!

Tänkte avslut de här inlägget med att lägga in endel bilder från Göteborg :)!
   
  
   
  
Klicka på bilderna för att göra som större:)


Onsdag 20 Maj

Hejhallå :)!
Onsdag idag, och jag hade inte en enda vanlig lektion idag, utan vi tränade och förberedde allt inför korridor konserten :)
De blev inte att köra någon låt med bandet som de var tänkt, jag har blivit jätte förkyld och är hes som en..ja jag vet inte vad!
Och jag vet inte hur många som har påpekat de heller ;)!
Men jag spelade i alla fall en låt med Majja och Louice, och Erica sjöng till. Vi spelade Fields of gold, Erica var jätte duktig!, Men jag spelade som vanligt fel ;)!
 
På ett tag så tänkte jag gå upp och packa klart allt inför resan till Göteborg med klassen I KVÄLL :D!, Sen ska jag käka lite mat och sen åker jag med Louice till tåget. Har redan laddat upp med lite gott till den ca 14 timmars långa resan!

Jag kommer i alla fall hem på söndag morgon någon gång, och då har jag dans senare på dagen.
Jag skriver så fort jag får tillfälle :)!

Ha det super!♥


GÖTEBORG SE UPP FÖR HÄR KOMMER VI !

Tisdag 19 Maj

Hejhopp :)!
Jag tänkte bara snabbt skriva ett inlägg innan jag ska fortsätta med mitt engelska arbete som ska vara klart till i morgon. Och jag har en hel del kvar, eftersom att de inte blev gjort nått igår som jag skrev, utan i stället så fir jag och mamma och hyrde en film och fastnade i soffan med saft och en glass i handen!
Filmen vi såg hette Fireflies in the garden, och den var faktist riktigt bra :)

Annars så har jag vell inte så mycket mer att skriva, mer än att vi hade Avslutningsfoto tidigare idag ( Kolla föregående inlägg ) Och sen att i morgon så bär det av till Göteborg med klassen :D! Det kommer bli super kul :)!
Jag ska försöka skriva ett inlägg i morgon innnan vi far i väg :)!

Nej nu måste jag fortsätta med mitt engelska arbete om Syd afrika så att jag blir klar nån gång!

Ha det bra :)!♥

Avslutningsfoto 9A


Bilden får tala för sig själv.

Måndag 18 Maj

Hallåhallå :)!
Ny dag och ny vecka! Och nu börjar verkligen dra ihop sig tills vi slutar skolan, och inte minst till Göteborg! Vi far ju redan på Onsdag kväll, och jag håller på att längta ihjäl mig! De ska bli super kul, men endå lite trist för att de är ju inte så länge kvar tills klassen splittras :/ Ojoj vill nästan inte ens tänka på hur mycket jag kommer att grina när vi slutar!

I alla fulla fall så har jag för ett tag sen suttit och ätit god middag med mamma, och snart tänkte jag gå upp och slänga mig i sängen med en kopp honungsvatten, halstabletter och mina engelska grejer!
Jag kommer att få dricka en trå i mig en hel del grejer för att få bort den här förkylningen. För jag vill verkligen inte ligga sjuk i Göteborg och sen inte kunna sjunga på Korridorkonserten.

Måste även börja plocka fram alla grejerna jag ska ha med mig till skolan i morgon som ska vara med, eller användas till Avslutningsfotot :)!

Nej nu måste jag gå och göra de jag ska så att jag får gå och lägga mig nån gång!

Hejhopp!♥

Söndag 17 Maj

Hejhopp!
Jag kunnde inte skriva nått igår, eftersom att jag hade sovit hos mormor, och sen for jag till Josef.
Men i alla fulla fall så var jag hos Josef till idag, och sen var de egentligen tänkt att vi skulle ha repning ikväll som var behövligt, men inte blev de så inte, Majja kunde inte komma, och Oskar måste ha glömmt bort de.
Vi får försöka ta igen de i morgon istället, annars vet jag inte hur de kommer sluta på onsdag. Nog för att jag inte kommer att klara sången i vilket fall som helst, för jag har börjat bli mer förkyld och har ont i halsen, så värsta fall kommer jag inte kunna vara med och sjunga, utan bara spela.
Aja nog om de!

Jag tänkte stax gå och lägga mig för att orka upp i morgon och för att försöka få bort den  här nedrans förkylningen innan den blir värre och sabbar allt!
 
Ha det bra!♥

Fredag 15 Maj

Tjollahopp :)!
Just nu känner jag mig på faktist ganska bra humör :D!
Jag kom hem från Ug för ca 1 timme sen efter att ha spelat.
Och för en gångs skull känns det som att jag kunde gå därifrån på huvet högt och humöret på topp!
Nog för att vi var utan bassist, men vi klarade de endå! Och sticket som vi haft problem med, de satt som en fläskläpp!
Om man bortser från mina halv sura toner pga förkylning, och sen dom gångerna jag inte lyckades få sången i micken, så tycker jag faktist att de gick bra, och folk gillade de vi gjorde! Och jag är hyfsat nöjd, klart man kan bättra på allt, men de går verkligen åt rätt håll :)!
Nu är det koridor konserten på onsdag som gäller för våran del :)!
Här kommer lite bilder från idag , och jag funderar på att KANSKE  lägga in en inspelning också, har inte riktigt bestämmt mig om den saken än ;)
   
 

Nu tänkte jag strax gå och lägga mig eftersom att jag ska upp i natt kring 2 igen och åka med mormor till stan och sova där, och sen far jag till Josef i morgon :)

Hejhopp!♥

Torsdag 14 Maj

Hejhopp :)!
Jag tänkte tvärt skriva ett inlägg nu innan jag ska gå upp och lägga mig.

Idag har jag i alla fall vart på Streetdance träning, de var riktigt kul faktist om man bort ser alla mina fel jag gjorde ;)! Men vi har kommit en bit på dansen, och mycket skratt blev de :)!
Hann i varje fall gå på stan en stund innan jag gick och dansade. Köpte en ny foundation och sen la jag av ett par jeansleggins till i morgon :)

Annars har jag inte gjort så mycket annat idag än vart i skolan och sånt. Och nu känner jag verkligen satt jag börjar bli så jäkla less på skolan! Jag vill bara ha sommarlov! Ajaa, får se fram emot en bra nästa vecka :)!

Om jag har tur så kommer jag hinna skriva nått i morgon men jag är inte säker, för efter skolan ska jag, Majja och Oskar stanna och repa inför morgon dagen :) Vi ska spela på ug då för alla 6:orna för att dom ska få börja vara där snart och sånt ;P
Ska bli kul, får bara hoppas att allt går som planerat :)!

Nej  nu ska jag upp och lägga mig och sova, så att jag orkar upp i morgon :)!

Ha det bra :)!♥



2Missed 2Found, nu ska vi kicka rumpa!

Onsdag 13 Maj

Hejsanhoppsan :)!
De här kommer inte bli något långt inlägg, för jag ska snart gå upp och lägga mig. Och sen har jag inte haft tid att skriva tidigare. För efter skolan var jag med Louice, och sen så for jag och jobbade.
Bilder från idag kommer förhoppningsvis i morgon om jag hinner innan jag ska iväg på Streetdance :)!

Och för övrigt så fick vi klasskläderna idag , och de är bara 1 vecka kvar till vi far till Göteborg på klassresa :D!!

Nej nu måste jag dra mig här ifrån, sängen väntar på att jag ska lägga mig och sova!

Ha det så bra :)!♥


Tisdag 12 Maj

Hejhej :)!
Det här är mitt första inägg från de nya huset, eftersom jag har inte kunnat skriva nått tidagre för vi inte haft internet inkopplat förens igår ;P

Jag tänker i varje fall inte sitta och skriva nu om varje dag jag inte har skrivit.
Utan får försöka skriva bättre i fortsättningen, vilket jag inte är så säker på att de kommer gå nå vidare bra men.

Jag tänkte inte skriva nått mer just nu, är inte på världens bästa humör om jag säger så.

Hejhopp!♥


There are things that should be easy to say
When you know you love someone

While waiting for the moment to come
Another day has gone

The stupid fears I keep inside

That only heaven knows
They scare me every time I have to
Face those simple words


And then goodbyes are round the corner
And then goodbyes don't last one day
So I'm scared the time is running out
And I see you walk away

There are goodbyes that no one cares about
N' others so hard to face
So I'm trying to sing this song for you
For the words I need to say...


I learned my lesson once

I thought I learned my lesson twice
And I know how bad it feels inside
When I can't make up my mind


Senseless words and sleepless nights
And my life's just falling apart
Oh tell me Lord why's it take so long
To let my heart speak out

'Cuz then goodbyes are round the corner
Then goodbyes don't last one day
So I'm scared the time is running out
And I see you fade away

There are goodbyes that no one cares about
N' others so hard to face
So I'm trying to sing this song to you
'Cause it's time for me to say,

I love you

Dålig uppdatering

Jag tänkte bara snabb skriva varför jag har vart så dålig på att uppdatera.
Men de är så att vi har hållt på att flytta, och jag har inte haft tillgång till internet, förutom nudå när jag har kommit till pappa :P

Jag hade inte tänkt skriva så mycket mer än de här, men nu vet ni i alla fall hur de ligger till :)!

Hejhopp!♥

RSS 2.0