Fredag 31 oktober-08

HALLÅ ALLA BLOGG LÄSARE :D!
I kväll så ska jag fara till Jessica och vara med hon, Johanna, Louice och Majja :D!
och de ska bli så jävla kul :D!!
Och jag är på nästan världens bästa humör idag också så då blir de bara ännu bättre, har ingen aning om varför jag är så glad men :D:D:D!

Nu ska jag gå och göra mig klar :)! Jag skriver mer imårn och lägger upp bilder :)!

HARE BÄST :D:D!♥♥



en till bild jag gjorde igår :)

Torsdag 30 oktober-08

Hallå alla blogg läsare :)!
Jag har inte gjort så mycket idag, jag vaknade efter 12 nån gång, och jag gick ner och käkade.
Sen efter de gick jag och städa mitt rum, som mamma har tjata på mig att jag ska göra, och var även tvungen att städa till i garderoben, nog för att de va behövligt men ;) Sen har jag bara tagit de lugnt :)

I morgon så ska jag fara och vara med Majja, Jessica, Louice och Johanna :D! Vi ska vell se på film och ha kul. Sen har vi kommit på att vi ska halverst klä ut oss också efter som de är Halloween ;)! Bilder Kommer sen antar jag.
Vi kommer förmodligen att vara hos Jessica men de är inte helt klart än, annars blir de vell hemma hos mig :)
Ajaa, jag skriver kanske mer i morgon :)

Hare bäst!♥


Gjorde om lite bilder idag också :), så här blev en utav dom :)

Vad tycker ni :D?

Onsdag 29 oktober-08

Hallå alla blogg läsare :)!
Första dagen på lovet :D! Så jävla skönt, sov till efter 12 nån gång :)
Gick upp och käkade ``frukost´´, sen har jag inte gjort så mycke.

I kväll skulle jag kanske vara med Louice och hitta på nått med henne, får se sen hur de blir :)!
Nu ska jag gå ner och duscha och göra mig klar :)! Skriver kanske mer sen :)

Hare bäst!♥


Jag blev utmanad

Jag blev utmanad utav Nannaah!

Såhär går det till: Regler Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem

1. Jag skrattar åt mina egna skämt ;)!
2. Jag hatar skräck filmer, endast för att jag blir rädd (A)
3. Jag är JÄTTE dålig på att spara pengar när jag borde
4. Jag sitter nästan jämt och sjunger när ingen är i närheten :P
5. Jag äter JÄTTE mycket kakor och godis
6. Jag älskar sur-stömming
7. Jag tycker de är gott med smör på peppar-kakor ;)! Alla tycker säkert att jag är helt störd i huvet nu, men TESTA jag lovar de är super gott :D!

Jag utmanar:
1. Louice
2. Majja
3. Johanna
4. Emelie
5. Linda
6. Rockabilly babe
7. Emma





Outfit 28 oktober-08

Här kommer dagens outfit :)



Grön topp, från H&M
•Jeans av märket Dolce & Gabbana

Svart skärp av märket Channel
•Sockar

Väldigt enkel, sen hade jag fixat till håret lite, och ``skruvat´´ upp luggen.
Så här såg de ut 

Hoppas ni gillar de :)!

Tisdag 28 oktober-08

Hej alla blogg läsare :)!
Nu har jag ätligen fått höst lov som alla andra :D! Nu ska jag bara slappa och ha kul resten av veckan :)!

Som jag skrev igår så for vi till Kaplanskolan på morgon och skulle kolla på olika gymnasie-program.
Allt började inte så super bra om jag ska vara ärlig. Våra bussar som vi åkte med kom försent fram så vi kommer ca 5 minuter försent, de kanske inte låter så mkt, men de är ganska mycket om man bara fick lyssna 30 minuter på ett program. Så vi sprang in och letade rätt på de ställe där vi skulle vara, och en kille låste upp dörren och sa ``Här kommer de 2 stycken Burträskare som också ska vara här! :D´´. Och de satt redan ganska mkt folk där, och såklart kollar alla på en när man går in. Jag tycker de är jätte pinsamt då folk kollar på mig, vissa andra kanske tycker de är ganska fjantigt men men.
Då kollade jag i alla fall på teknik, de va vart vell inte så jätte lockande om jag ska vara ärlig. Sen kollade jag på Estet, var ganska besviken. Jag tyckte de värkade jätte kul, men jag tycker inte dom som berättade om de framförde de speciellt bra, och de lät inte speciellt kul. Och dansaren som skulle vara där och prata också, hon var inte där! Och de va dans och musik jag va mest intresserad av. I stället fick vi höra jätte mycket om bild, som jag inte ens är intresserad av. Tredje passet lyssnade jag på Media. Och de verkar SUPER KUL  :D! Jag vart skit sugen på att söka de, just nu känns de så :)!
Fjärde och sista passet lyssnade jag på Frisör, de lät vell ganska kul, men inte lika kul som media, men jag vet att de är många som vill gå Frisör linjen, och att de är ganska höga poäng.

Sen va de lunch, den va inte speciellt god. Den smakade jätte konstigt, de va mycket sämre än på våran skola.
Sen for vi hem till Burträsk igen just före klockan ett. Vi skulle ju egenligen ha musik när vi kom tillbaka, men då va inte André där så de blev inget.
Vi fick sluta just efter tre. Sen dess har jag vart hemma och tagit det lugnt :) Senare i kvälll kanske de blir att vara med Louice, vi får se :) Jag är ganska trött och så nu.

Jag slänger in dagens Outfit efter de här också :)

Hare bäst!♥


Dom som betyder mest av allt!

Outfit måndag 27 oktober-08

Här kommer dagens outfit :)!



Grön t-shirt, från Gina tricot
Svart kjol, Från Gina tricot
•Svarta leggins,
från Gina tricot
•Svarta benvärmare, gjort dom själv
•Guld halsband med ett hjärta, fick av min farfar när jag döptes. Men jag har förstört de och bitit på de när jag är mindre, så de är inte lika fint längre ;)!
•Guld örhängen. Stora ringar, och ett mindre örhänge, Ringarna har jag fått av mamma, och de mindre av min mormor Robet om jag inte minns helt fel
•Svart väska, från Accent
•Svarta sockar



Hoppas ni gillar de :)!

måndag 27 oktober-08

Hej alla blogg läsare :)!
Jag hann inte skriva nått igår. I alla fall så for jag till mamma. Vid 7 tiden på kvällen så for jag och spelade med dom andra på ug :) Riktigt kul faktist, bortsett från att jag gjorde illa mig i foten! HAHA. Jag och Majja låg på madrassen och ``brottades´´ och jag sparkade in med sidan av foten i ett element xD! Skit klantligt, men va fan ;)! Så jag fick ett sår på sida, men de är inte så farligt, de som är värre är att så fort jag råkar nudda där så drar de till i hela foten, och de blir så ibland när jag går också, ganska konstigt, jag fattar inte varför. Får hoppas de blir bättre till imårn, annars går de knappt att ha skor på sig xD!

Hade skola idag medans vissa andra skolor har höstlov eller Noveberlov eller vad ni nu vill kalla de. De är faktist lite fusk, jag vill också ha lov ;) Istället får jag gå i skola, och jag ska de imårn också! Men imårn kommer dagen kanske gå lite snabbare, för på morgon ska i fara in till stan på Kaplanskolan, och där ska vi få lyssna lite om olika gymnasie program.
Jag ska lyssna på Teknik, Estetiska, Media och sist Frisör :) Jag ville egentligen kolla på fler men de fick man inte, men nästa vecka ska vi börja med att prata om gymnasie val och sånt skit, så då får jag veta mer om de jag inte hade kollat på :)
Jag vet fortfarande inte vad jag vill gå, men jag behöver inte bestämma mig förens i Februari, så de är lugnt än så länge ;)

Vi ska vara på Kaplanskolan på hela förmiddagen, och hem efter lunch. När vi kommer tillbaka ska jag, Louice, Elin, Majja och Ida gå och spela hos André :) De blir första gången tillsammans, får vell hoppas att de går bra och att de funkar. Men de tror jag nog :D!

Nu ska jag snart och lägga mig så att jag orkar upp imårn :)! SISTA SKOL DAGEN  FÖR DEN HÄR VECKAN :D:D:D!!!
Jag slänger även in en outfit i inlägget efter de här :)!


Hare bäst!♥


Koncentration kallas de! :D
Bild från i lördag på Louice och jag


outfit 25 oktober-08

Här kommer dagens outfit, hade egentligen inte tänkt lägga ut nån men här kommer den i alla fall :)!



Rosa lång topp, från Ellos
•Baggy jeans, från Vero moda
•Sockar

Den va väldigt enkel, hoppas ni gillar den endå :)!

lördag 25 oktober-08

Hej alla blogg läsare :)!
Jag är fortfarande lite små sur för att Loulou åkte ut igår ;) Men nu ska jag inte sitta och skriva om de.

Sova ganska länge idag de blev till ca 20 i 12 :) Jag gick upp och käkade frukost,  sen efter de har jag inte gjort så mkt faktist ;)
I kväll så kommer i alla fall Louice hit och vi ska vara barnvakt till min lillebror Anton ;)!
Vi ska vell se på tv och sånt, och bara tare lugnt :)

Jag skriver mer i mårn. Lägger även in en outfit efter de här inlägget :)!

Hare bäst!♥




Fredag 24 oktober-08

Hej alla blogg läsare :)!
Jag skrev aldrig nått igår, jag hade inte riktigt tid. Men jag va i alla fall i skolan först, sen när jag kom hem skulle jag iväg på Street-dance ``lektion´´ :) De gick endå hyfsat, kunde gått bättre, men jag har dansat sämre ;)!
Sen när jag kom hem så for jag ut och sprang :) Kanske inte världens längsta runda, men de räckte :) Sen såg jag lite tv och bara tog de lugnt :)

Idag så vare skola igen, som vanligt! Och dagen gick jätte segt. Gick till 20 i 4! På en fredag!
Efter middagen så for jag, pappa och min lillebror Anton och Louice till badhuset och badade :) De va ganska kul, men jag och Louice satt mest i bastun, eller bubblade bubbel-pool ;) For och köpte godis, sen så vare bara hem och se på Idol :) Alla va faktist ganska bra idag. Men jävla fan att de va HELT FEL person som åkte ut! Jag är så jävla irriterad. Loulou är jävligt bra, och så ska hon åka ut nu! Jävla helvette säger jag bara! Just nu känner jag bara att Idol kan suga får balle, om man nu får säga så?. Johan eller Lars kunde ha åkt ut i stället! Men men får hoppas att man får se mer av hon :)! Hon bor här i närheten av där jag bor, vet inte precis vart men  jag vet att de är nära :) Och då menar jag inte typ 4 mil bort eller nått sånt, utan hon bor i samma samhälle eller vad man ska säga ;)  Får vell hoppas på att få träffa hon nån gång ;), men de är forfarande fel att hon åkte ut!

Just ja, mamma har bokat biljetter till Melodifestivalen som ska vara i Skellefteå i februari. Tanken va att vi skulle fara då de visas på tv, men när mamma skulle boka så fanns de bara kvar till genrepet på fredagen, och dom bästa platserna va redan tagna, så vi kommer få sitta på sidan i stället för i mitten som de va tänkt! Ajaa, de får duga :)

Jag tänkte slänga in en outfit, men jag orkar inte göra de nu. Jag gör de imårn i stället :)

Hare bäst!♥
Här kommer en video på Loulou, eftersom att hon är så jävla bra, och de är så jävla fel att hon åkte ut :)



Är de bara jag som tycker de va fel att hon åkte ut?!

Outfits 22 oktober-08

Här kommer 2 outfits från i måndags och i tisdags :)

Måndag:



•Svart t-shirt, från Gina tricot
•Baggy jeans, från Vero moda

Tisdag:


•Blå/vit randig hood tröja av märket Henleys
•Vitt linne, från h&m
•Baggy jeans, från Vero moda
•Sockar


De va ganska enkla outfits hoppas ni gillar dom endå :)

Onsdag 22 Oktober-08

Hej alla blogg läsare :)!
Va i skolan idag som vanligt. Idag hade vi inte vanliga lektioner, vi hade nån ``sop-dag´´ eller vad man nu ska kalla de.
Men fick välja att se på film, gå och intevjua folk, bygga sop-konst, forska och massa annat. De var vell inte som verkade så där super kul. I alla fall så hade jag dokumentation hela för-middagen då gick jag och Louice runt och tog kort och sånt. Sen på eftermiddagen så såg vi på film. Filmen va nog de tråkigaste jag har sett! Eller sett och sett, jag och Louice satt mest och pratade hela tiden, eller så låg vi på golvet och skrattade och hittade på skämt ;)! HAHA
Hade kort dag idag så vi skulle sluta klockan 2, men filmen var slut vid 25 i 2 ungefär så vi fick sluta då :)

Sen jag kom hem har jag bara tagit de lugnt, har sett lite tv och sen så har jag pluggat lite också. Jag har prov i morgon i svenska, sen har jag so läxa och spanska läxa! Men de va inte så svåra eller jobbiga grejer så de är lugnt :)
Ska försöka gå och lägga mig snart, och göra en tidig kväll! HAHA jag brukar inte va så bra på de ;) Men jag kan faktist sova längre än vad jag brukar i morgon, för då ska jag bara upp och ta på mig idrotts kläder, för vi har basket direkt på morgon :)

Jag slänger in nån outfit i ett inlägg efter de här :)

Hare bäst!♥


Bild från idag på jag och Louice. Har gjort om den lite :)

HAHA!

För er som vill höra hur de lät när jag och Majja satt och sjöng på lektionen så kommer en film här ;)!



Erkänn att vi va ganska duktiga (A)?

Tisdag 21 oktober-08

Hej alla blogg läsare :)!
Var i skolan idag som vanligt. Tisdagar är nog den drygaste dagen på hela veckan.
Men på läx-läsnings timmen så hade jag och Majja skit kul ;)! Vet inte om nån annan hade de men.
För jag och Majja satt och sjöng för alla, killarna i klassen tyckte inte de va speciellt bra så dom ville att vi skulle vara tysta men Lelle verkade tycka de va ganska bra, för han klappade händerna ;)!
Va hos André idag och fick en musik-tid, 13.30 varje tisdag ska jag, Majja, Louice, Elin och Ida ska spela och sjunga :)!
Får vell hoppas att de går bra :)!

När jag kom hem så sa mamma att klänningarna jag hade beställt hade kommit. Så jag testade dom. Jag har inte riktigt bestämmt mig om vilken jag ska ha men jag tror de kommer bli den svarta :)! Ajaa de kommer en bild när jag har bestämmt mig ;)

Nu i kväll blir de bara att ta de lugnt, ska bara vara hemma :)

Hare bäst!♥



Måndag 20 Oktober-08

Hej alla blogg läsare :)!
Måndag igen, och en ny skol vecka!

Igår var ju jag, Louice och Majja och spelade på ug :) Riktigt kul att börja om igen. Och kul att Majja ska börja vara med, för hon har inte vart med förut :) Vi spelade i över 1 timme, sen gick vi och tog en lite paus och gick och spelade lite Rock band :) HAHA nu vet jag vad jag ska tjata på mamma om att vi ska skaffa ;) Roligast va nog nästan att spela trummor, sen sjöng jag även lite ;)! HAHA de lät vell som de lät, men de va inte så seriöst så ;) Men Majja tyckte3 i alla fall att jag var duktig ;)
Sen gick vi och spelade lite musik igen. Och Palle frågade även osws om vi skulle vilja spela där just innan Jul lovet. Dom skulle sätta upp en scen och fixa med ljus och ljud och sånt :) Vart nästan lite små pigg på att göra de, men då gäller de att få med sig dom andra påre också ;)! Sen for jag i alla fall hem och tog de lugnt :)

Började 1 timme senare idag så jag fick lite sov morgon :) Dagens gick vell faktist ganska snabbt, de var inte så långa lektioner och så. Fick tillbaka so provet idag också :D! Jag trodde de skulle gå skit dåligt, för jag tyckte inte att jag hade fått in nått i skallen, men tydligen hade jag de ;) Jag fick MVG :D! Vart faktist nöjd :)
Sen fick jag även tillbaka prao dagboken, på den fick jag VG. Hon tyckte jag hade skrivit bra och så, men jag är endå inte så jätte nöjd, för jag hade lagt ner jätte mycket tid på den. Men jaja kan inte göra så mycket åt de nu så ;)!

JUST JA! När jag kom hen igår så satt jag mig och beställde 1 bal-klänning, eller ja de blev 2. Men de är samma klänning, men jag vet inte vilken färg jag ska ha så jag beställde 2 färger :) Jag beställde den eller dom från Nelly.com
Så här såg den/ dom ut :)
  1.
2.

Vilken tycker ni va finast :)?

Ska skicka tillbaka en av dom sen när jag har bestämmt mig :)

Efter 7 nån gång så ska jag gå och möta Louice och sen så ska jag och hon gå på ug och vara där ett tag :)
Och i morgon så ska jag till tandläkaren igen! Hade inga hål sist jag var där, nu ska dom fixa till nån grop eller nått sa dom ;)

Hare bäst!♥


1 år gammal bild på jag och Louice

Söndag 19 Oktober-08

Hej alla blogg läsare :)!
Igår kväll for jag till Louice och sov över där :). Vi möttes vid kiosken och köpte godis. Sen gick vi hem till henne och lämnade alla grejer, sen gick vi och hyrde en film. De blev P.S I love you
Den va faktist ganska bra :). Den handlade om att en tjejs man hade dött efter att ha fått en hjäntumör, sen får hon 10 olika brev från han, så att hon lättare ska kunna gå vidare utan han :) Ja, de är lite svårt att förklara, men den va i alla fall bra :)!

När vi hade sett den klart så låg vi och pratade om massa saker, och sen så la vi oss och sov. VI vaknade vid 11 och gick och käkade frukost, satt igång filmen igen, men jag såg inte klart filmen jag for hem vid halv 2 :).

I kväll ska jag fara på ug, för att vi ska försöka börja om att spela igen. Fast den här gången med 1 person till MAJJS BAJJS :D!
Tror de kommer bli super kul :)! Sen ska jag vell hem och bara tare lugnt :)

Och imårn äre skola igen! Men jag har sov morgon i 1 timme också :). Har 1 prov i veckan, i svenska om sats-delar. Sen har vi massa läxor också. Ajaa de får man leva me ;)!

Hare bäst!♥



Outfits 18 oktober-08

Här kommer lite outfits som jag inte har lagt in på ett tag :)
Kommer inte ihåg vilka dagar jag hade på mig dom, men här kommer i alla fall lite bilder :)!


Outfit 1:

Grön topp, från H&M
Jeans av märket Dolce & Gabbana
Skärp av märket Dolce & Gabbana
Stor väska, från Accent
Halsband, från H&M
Svart/vita sockar


Outfit 2:

Svart/gult linne av märket Dolce & Gabbana
Baggy Jeans, från Vero Moda
Stor väska, från Accent
•Svarta sockar



Outfit 3:

Vitt linne, från Gina tricot
•Vit cardigan,
från Ellos
Jeans av märket Levis
Skärp av märket Dolce & Gabbana
Stor väska, från Accent
Halsband, från Ur & Penn
•Sockar


Outfit 4:

Vit t-shirt, från H&M
Vitt linne ( under t-shiten ), från Gina tricot
Svart kjol med fickor, från H&M
Svarta leggins, från Gina tricot
Svarta sockar


De där var alla som jag hade just nu :)
Vilken gillar du bäst ?


Lördag 18 Oktober-08

Hej alla blogg läsare :)!
Nu har jag varit dålig på att skiva igen! Jag har inte orkat skriva, och har haft ganska mycket att göra.
Jag måste försöka bättra mig på att skriva, men jag har varit lite osäker på om jag ska fortsätta blogga eller om jag ska stänga ner bloggen. Jag ska försöka ett tag till i alla fall och försöka bli lite bättre :)!

De har vell egentligen nte hänt så mycket under den tiden jag inte har skrivit. Jag har haft skola, har varit med kompisar, haft dans osv. Förra fredagen så var jag med Majja, Johanna, Julia, Jessica och Louice i Mjövattnet och var där tills på lördag. Hade riktigt kul faktist  ;)!

I måndags så hade vi origenterings-dag. Vi har de 1 gång om året på skolan. Jag skulle origentera med Loucie som jag göra varje år, men gick även med Julia och Majja också. Vi va ute i skogen i ca 1,5 timme innan vi kom tillbaka. Vi hittade 6/7 kontroller. För kontroll nr 6 hade nån slitit ner/ glömt nån stans så den var omöjlig att hitta.
Fick även veta vad vi skulle få göra för dom pengarna vi hade jobbat in på arbetsdagen. Alla 6or-9or ska få fara till Piteå havsbad och bada över dagen. Dit ska vi fara vecka 46, så de är ett bra tag kvar innan dess.


I onsdags och i fredags så hade vi basket på idrotten, de va faktist ganska kul :)! Speciellt uppvärmningen för då körde vi basket-fia. De va kul även fast mitt lag kom sist varje gång i spelade ;)! Matcherna gick lite bättre faktist, bäst gick de i fredags.
Hade även so prov i fredags om politik och om hur Sverige styrs. De va faktist ganska svårt, endel saker var lite lättare, men jag svarade i alla fall på allt :) Får vell tillbaka de nån gång till veckan hoppas jag.

Idag ska jag nog vara med Louice och kanske sova över antingen hos mig eller hon henne. Annas blir de bara att ta de lugnt resten av kvällen :)!
Tänkte slänga in nårga outfits eftersom jag inte lagt in nåra på nästan 2 veckor ;)


Hare bäst!♥

En bild som jag tog förra vintern.

Outfit

Här kommer 1 outfit från i fredags :)



Svart t-shirt, från H&M
•Svarta jeans, från BIK BOK
Svarta örhängen, från Ur&Penn
Svart skärp, av märket Channel
Ljus jeans väst, från Gina tricot
Sockar

Hoppas ni gillar den :)


Söndag 5 Oktober-08

Hej alla blogg läsare :)!
Har inte skrivit nått i veckan men jag skriver lite nu i stället :)
Veckan har gått ganska snabbt faktist. Jag var ledig måndag, tisdag OCH onsdag :D! måndag och tisdag tog jag de bara lugnt, louice sov här på måndagen :) På onsdagen hade vi arbetsdag hemma, för att vi skulle samla ihop 50 kr var till skolan, för att den kunna hitta på nått kul.

I torsdags vare dax för skola igen, dagen gick hur segt som hellst och jag va jätte trött, hade varit vaken till klockan 2 dagen innan. Och dagen började med ORIGENTERING! De gick inte så bra för oss, vi hittade inte en enda kontroll ! HAHA
På kvällen så hade jag dans i stan, och jag missade ju den förra veckan eftersom jag va tvungen att vara hemma och plugga. Och jag lovar de gick rent åt helvette! Fy fan va sur jag var efter åt. Men men de kan inte gå lika bra alla gånger.

I fredags så vare skola igen, och dagen gick vell endå hyfsat snabbt :) HAHA jag säger bara 9.A fy fan vilken humor :D!
De vart inte mycket gjort på lektionerna, men mycket skratt :D!
Sen på kvällen så kom Jessica och Louice hit och vi såg på Idol :) Sen fick vi för oss att vi skulle sminka varandra och göra frisyrer ;) De vart riktigt fint, och mycke skratt :D
här kommer lite bilder :)



Skratta åt oss för att vi är annorlunda, men vi skrattar åt er för att ni är som alla andra ;)!

Sen har jag inte gjort så mycket annat i helgen, har tagit de lugnt och sett på tv och sånt :)
Och idag vet jag inte vad jag ska hitta på blir nog att tare lugnt då också ;)
Kansk slänger in en outfit från i veckan också :)

Hare bäst!♥




RSS 2.0