Torsdag 29 januari

Tjollahopp alla blogg läsare :)!
Som jag skrev igår så hade vi ingen vanlig skoldag idag. Vi var i Bygdsiljum hela dagen, och åkte i backen.
De va lite halv dåligt väder när jag vaknade, men de blev bättre senare på dagen, och de var varken för kallt eller för varmt, så vi hade tur :)
De var vell inte så super kul från början, jag fick ont i fötterna efter 1 åk, så jag gick och tog av mig ett par tjocksockar eftersom att jag hade 1 par, och då gick de bra :)
Hade super kul :)
Här kommer lite bilder från idag :)



Hur de här hoppet slutade vet bara vi....

Ikväll blir de i alla fall bara att ta de lugnt. För jag ska upp tidigt i morgon, tidigare än vanligt, men jag ska inte till skolan som jag också skrev igår. Jag ska fara till Piteå på begravning.....
Och efter de far jag till Josef, och stannar där tills på lördag, då följer han med hit tills på söndag :)
Så jag vet inte om jag hinner skiva nått i helgen, kanske på söndag om jag har tur efter spelningen ;P

Tjosan hoppsan, ha de bra!♥

En bild på jag och Louice från tidigare idag.

Onsdag 28 januari

Tjollahopp allihopa :)!
Hade kort dag idag på skolan, så dagen gick fort :).
Dagen började med idrott, Volleyboll :) Sen svenska, och då pratade vi lite om nationellaprovet som kommer nästa vecka!......
Sen lunch, och spansk. På spanska så skulle vi spela upp dramat som vi hade tränat på. De handlade om nå svampar och skit, och jag sa såklart nått fel, men ingen brydde sig som tur var :)
Efter spanskan hade vi slöjd, då fortsatte vi på våra pyjamasar, jag hinner nog klart överdelen nästan gång hoppas jag :)!

När vi slutade gick jag hem till mamma och packade mina grejer, så kom pappa och hämtade mig då han slutade att jobba.
Så efter de har jag inte gjort så speciellt mycket, har mest varit uppe på mitt rum och spelat elgitarr.

I morgon så far vi med skolan til Bygdsiljum och åker slalom, blir första gången i år för mig ;P
Vi kommer vara där hela dagen, så får hoppas att de blir bra väder, annars kommer de bli ett helvette ;)!
Och på fredag så kommer jag vara ledig från skolan, för jag ska fara till Piteå.

Ajaa, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Jag skriver vell kanske mer i morgon och slänger kanske in nån bild från backen också ;)

HOOOOOOOOJ!♥

Tisdag 27 januari

Hej alla blogg läsare :)!
Skola idag som vanligt. Hade jätte svårt att få mig upp ur sängen, ville bara ligga kvar resten av dagen känndes de som, men jag fick mig upp till slut, eller ja mamma väckte mig.
Dagen gick jätte segt, eftersom de är den värsta dagen på hela veckan, och dels eftersom att jag var tött.

Efter att jag hade ätit middag så for jag iväg på Taekwondon. ``De här kommer bli coola bananer!´´ tänkte jag och Louice. Men så blidde de inte! För när jag kom dit var Louice och Julia redan där och en JÄVLA massa små ungar! Och alla var ungefär i samma ålder som min lillebror Anton, alltså mellan 7-10 år nått sånt, 2 av dom var mina små kusiner på 8 och 7 år.
Och jag skojjar inte, de var inte 1 unge där. 
De var alltså jag, Louice, Hanna J, Hanna L, och Julia(som inte var med), som var där i våran ålder.
Vi tänkte direkt att dom där ungarna kommer man ju inte kunna sparka på, dom kommer flyga rätt in i väggen!
 Men de enda vi gjorde var att sparka i luften hela tiden. Och de va sparkar som jag redan lärt mig när vi testat på skolan. Så jag kan inte säga att de va nå vidare kul...
När vi hade slutat gick vi o ch frågade om de verkligen var tänkt att vi skulle vara med alla små barn, men dom sa att vi skulle få gå upp i en bättre grupp, som redan hade fått bälten, om vi ville. Nackdelen är bara den att träningarna är 1 timme tidigare.
Men vi får se om jag ska fortsätta, vet inte riktigt min grej  ;P!

Aja nog om de! Annars har jag inte gjort så mycke annat idag. Och kommer inte göra så mycke heller, ska gå och lägga mig på ett tag tror jag ;P.
Jag skriver vell kanske mer i morgon :)!

Hare bäst!♥


måndag 26 januari

Hej alla blogg läsare :)!
Jag har inte hunnit skriva nått i helgen. För från fredag till lördag var jag med Josef, och 10 minuter efter att han hade farit så skulle jag fara till Västanträsk på tjejkväll :) Alla som skulle komma kom inte, de blev jag, Hanna, Annelie, Louice, Cecilia, Emmy, Jessica och Johanna :) Allt började med att vi käkade mat tillsammans, de blev tacos , och till efterrätt blev de panna-cotta .
När vi hade ätit klart och sånt, då satt i och pratade lite, sen gick vi upp och satt på musik och dansade, och käka massa godis, såg även på film en stund också lite senare på kvällen. Nog för att nästan alla somnade under den för att den var ganska dålig. Efter de gick vi i alla fall och la oss, klockan vart vell kring 3 nån gång, och vaknade gjorde vi kring 11.
Vi käkade frukost, och städa och gjorde allt klart, och sen bar de av hemmåt igen ;)
Bilder från kväll kommer när jag har fått alla bilder :)!

När jag kom hem tog jag de bara lugnt fram till 19.00 då jag skulle fara iväg och repa på ug  :)!
De enda dålig var att de var bara jag och Louice där, utav alla som skulle komma dit. Så jag och Louice gick och letade låtar som vi kanske ska spela på Musikfestivalen, och sen klättrade vi lite klättervägg också :)!

Och idag var de skola igen, som vanligt. Dagen har gått hur segt som hellst. För vi har fått haft Sture på nästan alla lektioner, han kan vara jätte bra att ha ibland, men idag blev de lite för mycke. Och på SO:N hade vi nån som hette Anders eller så var de Andreas. Han skulle försöka hjälpa mig och Louice med de slutade med att jag och Louice var tvungna att göra allt för att inte börja tok skratta, och de blev bara värre när han frågade vad de var som var så kul ;)!
På lunchen så kom jag och Majja på att vi skulle fara och köpa semlor, så vi for på konsum. Årets första semla, de va nog den godaste jag har ätit OJOJOJ (A)!
  
MUMMA!

Nu ikväll så ska jag bara vara hemma med mamma, jag har just varit nere och ätit god mat med henne, och lite senare så ska vi ställa fram massa frukt, och doppa de i choklad! Och se film samtidigt.
Sen får jag se om jag hinner fortsätta göra designerna till Annelie och Elin, som jag lovat :)
När jag är klar med deras ska jag göra om min egen också :)

Hare bäst!♥


Louice hade varit och kladdat lite på min Fysik bok (A)

Fredag 23 januari

Hej alla blogg läsare :)!
Den här dagen har inte alls blivit som den skulle. Jag for till skolan som vanligt, men när jag kom fram så fick jag veta att de va massa lärare sjuka, bland annat båda min mentorer. Så Ulla kom och skulle ha mentorstund med oss. Och när vi satt klass rummet berättade hon att 12 lärare hade fått magsjuka! Sen frågade hon oss om alla skulle ta sig hem! Så vi fick sluta för resten av dagen! 10 minuters skola, inte illa pinkat!
Majja, Johanna och Louice följde med mig hem till mig, och så började vi se film, men innan vi hade sett ens 1 timme, så skulle Majja och Johanna hem, så de var bara jag och Louice kvar ;P.  Jag och hon gick ner och bakade 5 minuters kola.
Sen gick vi och såg klart filmen, de vart Twilight igen :)! Så for hon hem för en stund sen.

Nu på ett tag ska jag gå och städa klart på mitt rum. Och sen lite senare så kommer Josef hit :)!

Och i morgon så ska jag fara till Vänstanträsk och vara med Louice, Majja, Jessica, Johanna, Annelie, Cecilia, Hanna, Fanny, Emmy och Denise tror jag också skulle vara med :)
I alla fall sova på byagården, och göra middag tillsammans och sånt :)
Skriver mer  efteråt :)

Nej, nu ska jag gå och städa :)!

Hare bäst!♥




Gårdagens shopping

Här kommer lite bilder av de jag köpte igår på stan :)

•Svart Hood tröja, från Bik Bok
•Jeans, från Gina Tricot
•Foundation av märket Loréal Paris, från H&M
•Smink svampar, från H&M
•Ring, från Ur & Penn
•Ring, från Ur & Penn



De va bilder på det jag köpte igår :)
Den här dagen har varit som nästan alla andra dagar, så jag orkar inte skriva nått om den ;P

Skriver kanske mer i morgon om jag hinner :)!

Hare bäst!♥

Onsdag 21 januari

Hej alla blogg läsare :)!
Skola idag som vanligt.
Istället för idrotten på morgon, så skulle vi ha nån gymnasie grejs med Jens.
Men vi gick och duschade och sånt endå när de var klart. Och när vi gjorde oss klara kom jag och Louice på att vi ska visst börja Taekwondo (A)! Jag vet att jag skrev igår att jag inte skulle börja, men jag ångrade mig (A)!

När vi slutade skolan, så gick jag och Louice hem till hon och lämnade våra grejer, och sen for vi till stan med halv 3 bussen :) Vi träffade Annelie och Hanna i stan också så vi gick och kolla lite med dom och sen gick vi och åt också :)
Jag fick med hood tröja, jeans, foundation och  2 stycken ringar med mig hem :) Bilder på grejerna kommer  :)

När jag kom hem så var jag tvungen att börja städa min garderob och mitt rum, nog för att de var behövligt, men är inte riktigt klar än.
Majja kom förbi en stund också :)

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Jag skriver mer i morgon efter street-dancen om jag hinner, för jag kommer måsta plugga lite också ;P

Hare bäst!♥





Tisdag 20 januari

Hej alla blogg läsare :)!
Jag hann inte skriva nått igår, för Louice kom till mig nästan just efter skolan.
Vi gick och köpte godis och sen satt vi oss och såg på film, de blev Twilight. Eftersom de är så många som säger att den är bra, så tänkte vi att den blir nog bra. Och den var lika bra som jag trodde :)! Kommer garanterat att se den fler gånger :)!
I alla fall så for Louice hem efter 21.00 nån gång tror jag. Jag hade tänkt försöka göra en tidig kväll, men som vanligt vart de inte som jag hade tänkt. Jag la mig i sängen och började med engelska läxan 00.30. Och sen låg jag vaken till klockan var kring 02.00 nån gång...

Jag steg upp lite senare än vad jag brukar göra idag. För jag skulle endå inte göra mig klar eller nått, eftersom att vi skulle ha Taekwondo på morgon. Vi skulle få testa på lite olika grejer, vi har fått göra de 2 gången tidigare också ;P.
De är faktiskt ganska kul, dom frågade om de va folk som ville börja också, men jag kommer inte börja ;)
Sen resten av dagen vart bara bajs. Jag började tänka för mycket på massa dåliga grejer,, och såklart ska de sluta med att jag börjar grina!... Och jag tappade koncentrationen på lektionerna. Och på svenska lektionen råkade jag till och med somna flera gånger! Jävla skit....

Nog om de! Ikväll ska jag bara ta de lugnt, se på tv och plugga lite spanska!
Och i morgon efter skolan så far jag med Louice till stan :)!

Nu ska jag gå och se på Top model!

Hare bäst!♥


Söndag 18 december

Hej alla blogg läsare :)!
Jag har inte hunnit skriva nått i helgen.  Så jag skriver lite nu i stället :)

I fredags var de i alla fall skolan som vanligt, vi fick sluta tidigare än vad vi skulle. De vart klockan 14.00 i stället för 15.40 :)
När jag kom hem, var de bara att börja städa mitt rum, för senare på kvällen skulle jag följa med pappa till Boliden och se på Adams hockey match mot Clemensnäs. Josef va snäll och kommde och höll mig sällskap :).
De hela slutade med att Burträsk vann med 4-3, så nu är dom i DM final :)!

I lördags så fick jag stiga upp tidigt för att jag skullde iväg till stan med pappa och fara på gymnasie skolorna och kolla lite.
Vi skulle försöka vara där klockan 10, men så blev de inte..Som vanligt går de inte att passa tiderna, så jag fick börja kolla klockan 11 i stället. Men det funkade lika bra, för då kunde jag och Majja vara tillsammans och kolla, eftersom vi skulle kolla på samma grejer, Estet och Media :)
Jag tror i alla fall att jag har bestämmt mig om vad jag ska söka till nu, jag tror de kommer att bli Media :). De verkar super kul, och jag tycker de är kul att hålla på med att fota, filma och sånt. Så de är bara att hoppas att jag tar mig in :)!
När vi var klara så for vi och hämtade Josef, och sen hem direkt ;P

Och idag så har jag inte gjort så mycket. Ska snart gå och packa klart mina grejer.
Och efter jag ätit så ska jag fara till mamma :) Sen kanske de blir att vara med Louice en stund senare i kväll, men får se hur de blir med de ;)!

Hare bäst!♥


Torsdag 15 januari

Hej alla blogg läsare :)!
Såg just att jag har börjat att förlora läsare för att jag inte är så dålig på att uppdatera. Ska försöka bli bättre, då kanske dom kommer tillbaka :)?

I alla fall så for jag till pappa igår, och ska vara här tills på söndag. Då ska jag till mamma igen :)

Va i skolan idag som vanligt. Dagen började med att åka skidor! Jag är total kass på skidor..
Så de gick rent och helvette ;)! Sen på efter middan så hade vi musik, och skulle börja skriva låtar. Jag och Louice ska skriva tillsammans, men vi har inte fått ner nått på papperet än, har de bara i skallen än så länge.
Jag och Louice har skrivit låtar förr, vi har skrivit klart 2 stycken, varav en vi faktist har skickat in till Lilla Melodifestivalen ;)! Haha men vi kom inte med, undra varför Louice ;)?
Sen forsatte vi med körsång på elevens val ;P

Och idag så ska jag fara på Street-dance träning :D!,
Sen ska jag hem och städa.

Hare bäst :)!♥


Måndag 12 Januari-09

Hej alla blogg läsare :)!
Blir att börja på samma sätt som jag har gjort i nästan alla mina inlägg : Nu har jag vart dålig på att uppdatera IGEN!
Men jag har inte orkat skiva. Så de här blir mitt första inlägg för i år, bortsett från mitt tidigare ``depp-inlägg´´.
Hoppas alla fått en bra start på de nya året :)!, mitt började vell lite halvdåligt.

Skolan började i alla fall i torsdag, och sen gick vi fredag också. Fick däremot sluta 2 i fredags ;)!
Och sen i helgen så har jag vart med Josef, och sen var jag med Louice igår och så sov hon här tills idag , eftersom att jag var hemma själv, nog för att jag är de nu också och kommer vara de tills i morgon. Skulle egentligen farit till pappa igår, men jag har ändrat mina dagar som jag byter så jag kommer stanna längre hos mamma.

Och dansen har börjat om nu också :D!, De va jätte kul att börja om igen! Vi har fått in mer personer nu också, så vi har blivit en större grupp. Tidigare var vi 5-6 (?) personer. Nu har jag ingen aning om hur många vi är, men de blir vell kul endå hoppas jag :)!

Nu i kväll så ska jag bara ta de lugnt och vila, för jag mår lite små dåligt.
Skulle egentligen vart med Jessica i kväll, men de blir inget med de :/! Får ta det en annan dag i stället :)!
Jag lägger in bilder från nyårs och sånt lite senare i kväll :)!


Hare bäst!♥



Här kommer lite bilder från nyårs som jag lovade :)




   


   



 

R.I.P

Jag hade hoppats på att få lära känna dig nån gång, men de blev inte så...de är försent nu.
15 år är lång tid.


R.I.P




Bilder och sånt från nyårs och från året kommer när jag orkar.

RSS 2.0