``Vi hade i alla fall tur med vädret´´

Hejhopp :)!
Har kommit hem nu från Arjeplog, eller Brännbacken som stället egentligen heter där vi var.
Tänkte i alla fall berätta om släcktträffen nu :) Om ni läst rubriken så kanske ni förstår att allt kanske inte gick som vi tänkt oss.

Vi blev hämtade här hemma i går 09.20, lite senare än vad det var tänkt men ;) Sen var vi tvungna att fara ner till Burträsk igen, för att att hämta den andra bilen, och för att hämta saker som hade blivit glömda. Och redan då vi var på väg ner till Burträsk som ligger ca 3 km här i från, redan började Johanna prata om att  hon inte mådde så bra.
Vi fortsatte i alla fall vägen till Skellefteå för att hämta resten av ``våran del´´ av  släckten. 
Men då vi kommit ca halvvägs till stan då käktes Johanna i bilen. Så vi blev stillastående ett tag.
Vi tog oss i alla fall in till stan. Men då hade Robert glömt sina briller och sen skulle dom tydligen in på CK och göra nått ärende.
Så hälften av oss började fara in mot centrum och hälften hem för att hämta Roberts briller, som tydligen skulle gå supert fort. Men supert fort vart det då inte. För just när vi kommit förbi rödljusen så mår Johanna dåligt igen, och kräks...
Men den här gången mer utanför bilen...
Så in till Robert och tvätta av det som blivit ner kräkst, och sen vidare mot centrum. Och där blev vi stående ett tag, men fick och till slut iväg.

När vi kommit en bit på vägen så blev Robert akut ``röknödig´´, och vi var tvungna att stanna, som vanligt skulle det vara ett snabbt stopp, men det blev ju så klart inte det. För då Robert var klar, så vart Robin väldigt kaffesugen och var tvungen att dricka kaffe... Vi hade alltså kommit fram till Boliden på den fina tiden 2 timmar och 20 minuter!
Då kaffe drickandet och liknande var klart, så fortsatte vi våran resa mot Brännbacken. Och ingen brydde sig om stackars mormor som vart i behov av ett stopp, som för en gång skull hade en bra anledning till att stanna.

Den här gången tog vi oss också en bit, längre än vad vi hade tagit oss tidigare. Men såklart var vi tvungna att stanna igen.. Johanna kräktes för tredje gången dessvärre i bilen igen och på min kudde jag skulle sova på.
Och inte nog med det så fick vi fulla bilen med getingar innan vi hade tagit oss iväg. Vi bestämmde oss för att när vi kom fram till Arvidsjaur skulle vi äta lite luch. Och tur som vi hade så tog vi oss fram UTAN stopp :D!
Vi fick i oss mat utan problem, och for vidare. Och ännu en gång så tog vi oss fram utan stopp, eller ja vi körde lite åt fel håll, och var på väg att köra på renar lite här och där men bortsätt från de så tog vi oss fram på bästa sätt ;)!
Och inte nog med det så var vi bland dom första dit, TROTS all fördröjning!

Det började med massa handskakning innan vi satt upp tältet och sådär. Och när alla kommit så gick vi nån tipsrunda. Men tyvärr så var vi i ``Team Marie-Ann´´ inte tillräckligt bra för att vinna!
När alla var klar med tipsrundan var det dax för mat och efter den började kubb turneringen.
1 matchen gick och fanders, men andra matchen vann vi :D. Men vidare gick vi inte, vi var för dåliga i första matchen... -.-
I alla fall så bestod resten av kvällen av lite prat och mycke sång och gitarr vid elden!

Det vart en ganska så trevlig kväll endå tycker jag. Visst jag hade tråkigt ibland, men det var trevligt folk där så :)

Dagen efter så vart det mest bara lugnt, var nästan bara vi där och dom som bodde/ hade stuga där.
Innan vi begav oss hemmåt så for vi förbi där mormor växte upp, det låg bara på andra sidan vägen.
Hon hade alltså bott uppe på en vind inne på en verkstad, och stort var de inte. Men jag kunde inte gå in eller se in så mycket eftersom dom rivit trappen dit upp.
Men efter att ha sett de där så förstår man ganska bra hur bra man har det egentligen.
Var även förbi nån stuga som mormor haft och sånt innan vi for hem.

Jaja i överlag så har det varit väldigt kul, och det har varit jätte kul att träffa lite nya människor, vissa speciellare än andra ;)! Men trevliga var dom i allihopa!
Bilder från släcktträffen kommer sen när jag har rensat ur dom och sånt Ska försöka göra det så fort jag kan.
Jag tänkte sätta mig och börja fixa med dom på ett tag så då har jag böjat i alla fall  ;)!



Kommentarer
Postat av: Louice

hej ann-marie jennifer åberg :D!

rätt?

2009-07-13 @ 00:19:41
URL: http://louicekarlsson.devote.se
Postat av: Louice

marie-ann jennifer åberg ;)

nu är det rätt!

2009-07-13 @ 14:56:17
URL: http://louicekarlsson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du :)?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns endast för mig)

Din blogg adress, om du har nån blogg:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0